Οργή στην ΑΕΚ με Καμπενγκέλε – Θυελλώδες διαζύγιο

 Οργή στην ΑΕΚ με Καμπενγκέλε – Θυελλώδες διαζύγιο

Άδοξα τελείωσε η καριέρα του Εμφιόντου Καμπενγκέλε με τη φανέλα της ΑΕΚ καθώς ο παίκτης έθεσε τον εαυτόν του εκτός ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη λύση της συνεργασίας με τον Καμπενγκέλε: “Η AEK BETSSON ανακοινώνει ότι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Καναδό αθλητή. Η φιλοσοφία μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Στην Ομάδα μας παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και την καθημερινή τους παρουσία τους προπονητές τους, τους συναθλητές τους και τον κόσμο της ΑΕΚ.Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.  Οι στόχοι σε Ελλάδα και Ευρώπη σταθέρα υψηλοί.
Πάνω απ’ όλους η ΑΕΚ.

Ο Καμπενγκέλε ήταν σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της ΑΕΚ και τη μέχρι στιγμής φετινή της πορεία, με τον Καναδό σέντερ να οδεύει προς την Βενέτσια. Σε συνδυασμό μάλιστα με το σοβαρό τραυματισμό του Μιντάουγκας Κουσμίνσκας, η “Ένωση” αποδυναμώνεται σημαντικά. Ο Καναδός σέντερ με τη φανέλα της ΑΕΚ είχε στη Stoiximan Basket League14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1,2 κοψίματα ανά παιχνίδι, ενώ στο Basketball Champions League αγωνίστηκε σε τέσσερις μόλις αγώνες με 10.5 πόντους και 6,3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής. Δεν ξεχνιέται φυσικά και η απίστευτη εμφάνιση που έκανε κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου πέτυχε 30 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ, έχοντας επίσης 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ.

Σχετικά Άρθρα