Καταδίωξη κλεμμένου SMART – Ταμπουρωμένος ο δράστης σε διαμέρισμα στο Ρέντη

 Καταδίωξη κλεμμένου SMART – Ταμπουρωμένος ο δράστης σε διαμέρισμα στο Ρέντη

Καταδίωξη, τα ξημερώματα της Κυριακής κλεμμένου Smart από την περιφερειακή Αιγάλεω μέχρι τον Ρέντη. Ο δράστης εντοπίστηκε και παραμένει ταμπουρωμένος στο σπίτι του, στον 2ο όροφο εργατικής πολυκατοικίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει την πολυκατοικία και αναμένεται ο εισαγγελέας υπηρεσίας για να δώσει εντολή να ανοίξουν το σπίτι.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στις 04:18 το πρωί της Κυριακής (24/12) όταν στην περιφερειακή Αιγάλεω, πάνω απο τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, εντοπίστηκαν από το ειδικό όχημα του ΑΤ Φυλής δύο αυτοκίνητα να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα Άνω Λιόσια, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτά έσκυψαν όταν αντίκρισαν το όχημα της Αστυνομίας.

Επί 33 λεπτά ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη του ενός εκ των δυο αυτοκινήτων, τύπου Smart που είχε κλαπεί από τη Νίκαια πριν απο λίγη ώρα! Ο δράστης κινήθηκε μέσα απο τα στενά των Άνω Λιοσίων, του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων, ενώ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς, ορισμένοι εκ των οποίων επέστρεφαν απο διασκέδαση.

Τελικά, το Smart εγκαταλείφθηκε στις εργατικές κατοικίες Ρέντη και κατά την καταδίωξη έπεσε το κινητό του οδηγού και έτσι εντοπίστηκε η ταυτότητά του. Αμεσως περικυκλώθηκε από αστυνομικούς η πολυκατοικία που διαμένει ενώ ο ίδιος αρνείται να παραδοθεί και ως εκ τούτου αναμένεται ο εισαγγελέας.

Σχετικά Άρθρα