Ποια είναι η γυναίκα που επιχείρησαν να απαγάγουν στο Αίγιο – Κύκλωμα διακίνησης πίσω από την υπόθεση (vid)

 Ποια είναι η γυναίκα που επιχείρησαν να απαγάγουν στο Αίγιο – Κύκλωμα διακίνησης πίσω από την υπόθεση (vid)

Το βίντεο – ντοκουμέντο από τα διόδια Αιγαίου, δείχνει νεαρούς να επιχειρούν να αρπάξουν μία γυναίκα μέσα από το αυτοκίνητο που επέβαινε. Μάλιστα, όπως ανέφερε το pelop.gr, λίγο αργότερα και μετά τη διαφυγή της γυναίκας, κατάφεραν να την σταματήσουν και για δεύτερη φορά να επιχειρήσουν την αρπαγή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά πρόσωπα που φέρονται να έχουν εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών. Συγκεκριμένα πριν από 5 μέρες το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εξάρθρωσε κύκλωμα, συλλαμβάνοντας δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, καθώς εντοπίστηκαν 17 αλλοδαποί προς διακίνηση σε αγροικία.

Η γυναίκα στο βίντεο, φέρεται να είναι η σύντροφος του ενός εκ των δύο συλληφθέντων Πακιστανών, η οποία κατευθυνόταν από την Αθήνα στην Πάτρα, προκειμένου να τον επισκεφτεί στα κρατητήρια. Οι νεαροί που κρύβονται πίσω από την επίθεση αρπαγής φαίνεται πως είναι μέλη του κυκλώματος που δρουν στην Αθήνα, τα οποία παραμένουν ασύλληπτα και επιχείρησαν να την απαγάγουν προκειμένου να ασκήσουν πίεση στον σύντροφό της να μην δώσει ονόματα από το κύκλωμα στις Αρχές.

Ο ένας εκ των τριών δραστών της αρπαγής έχει ταυτοποιηθεί. Ήταν ανάμεσα στους 17 αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν στην αγροικία, και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Σχετικά Άρθρα