Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διαψεύδει ότι παντρεύτηκε την Τζώρτζια Σιακαβάρα και “καρφώνει” τα παιδιά του: “Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες”

 Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διαψεύδει ότι παντρεύτηκε την Τζώρτζια Σιακαβάρα και “καρφώνει” τα παιδιά του: “Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες”

Διαψεύδει κατηγορηματικά τον γάμο του με τη Τζιόρτζια Σιακαβάρα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Μιλώντας on camera το βράδυ της Πέμπτης για το δημοσίευμα ότι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του αλλά και για τις αντιδράσεις και των δύο παιδιών του διέψευσε κατηγορηματικά τη σχετική πληροφορία.

«Να ζήσετε» είπαν οι δημοσιογράφοι στον Κωνσταντίνο Πλεύρη με τον ίδιο να απαντά «όχι τέτοια» ενώ στην επόμενη ερώτηση για το αν ευσταθεί το δημοσίευμα περί του γάμου του απάντησε «όχι, δεν αληθεύει».

Αναφορικά με τα σχόλια των δύο παιδιών του, του βουλευτή Θάνου Πλεύρη και της αδελφής του, Φένιας, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήταν ακόμα πιο αιχμηρός,

«Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα… Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» είπε χαρακτηριστικά «καρφώνοντας» κυρίως την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας.

«Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη» εξήγησε την αντίδρασή του αυτή ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προσθέτοντας ότι «με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα».

Ο 84χρονος είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να καλέσει στον γάμο – όποτε αυτός γίνει – τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα από πλευράς της σε σχόλιο που της έγινε στο Instagram αφού υπήρξαν τα δημοσιεύματα περί της τέλεσης γάμου με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη αρκέστηκε σε ένα «ευχαριστώ πολύ» χωρίς να διαψεύδει την πληροφορία.

Σχετικά Άρθρα