Όλιβερ: Κάποιοι κατηγορούν τον γιο του δημάρχου αλλά ο δήμαρχος δεν έχει γιο

 Όλιβερ: Κάποιοι κατηγορούν τον γιο του δημάρχου αλλά ο δήμαρχος δεν έχει γιο

Μέχρι και τον γιο του δημάρχου Αράχωβας κατηγόρησαν κάποιοι για την κακοποίηση και τον βασανιστικό θάνατο του χάσκι με το όνομα Όλιβερ, ένα έγκλημα το οποίο ακόμα παραμένει ανεξιχνίαστο. Σημαντική λεπτομέρεια: Ο Γιάννης Σταθάς δεν έχει γιο! Ο ίδιος ο Δήμαρχος Αράχωβας μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι, οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους, να μάθουμε τι έχει συμβεί για να παραμείνουμε κι εμείς ασφαλείς. Αυτή παραμένει η θέση και η δική μου».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο για την υπόθεση του Όλιβερ. «Μετά από 15 μέρες βλέπουμε ότι κανένας δεν ξέρει τι έχει συμβεί, εκτός από την Αστυνομία που έχει πει αυτά που έχει πει. Μέσα έχουν ακουστεί χίλια δύο.

Λένε ότι το έκανε ο γιος μου, δεν έχω γιο. Αυτή η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαρίσει. Γι’ αυτό έχουν γίνει και ενέργειες, έχει αναλάβει η εισαγγελία Αθηνών. Είναι προορισμός και πρέπει να είναι ασφαλής προορισμός. Περιμένω λοιπόν τις αρχές να βγάλουν το πόρισμα. Εμείς παρά αυτά που λέγονται, ούτε έχει κινηθεί κανείς νομικά, ούτε έχει πει κάτι».

Σχετικά με το cancel Αράχωβα που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο, ο Δήμαρχος της περιοχής, σημείωσε: «Μας προσβάλλουν, μας βρίζουν σαν χωριό. Προχθές ήρθαν έκαναν τη διαμαρτυρία τους οι φιλόζωοι, τους υποδέχθηκε μια αντιπροσωπεία και στο Δημαρχείο. Όποιος σας έχει πει ότι γνωρίζει να πάει να το καταθέσει για να τελειώνουμε. Όποιος γνωρίζει κάτι να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές.

Είμαστε ένας φιλόξενος τόπος, το Σάββατο ανοίγει το χιονοδρομικό μόνο για καφέ γιατί δεν έχει τόσο χιόνι. Συνεχίζεται η ζωή, πρέπει να δούμε μετά την υπόθεση αυτή, να κουβεντιάσουμε τη διαχείριση των αδέσποτων έχουμε προτάσεις που έχουμε κάνει».

Σχετικά Άρθρα