“Μπλόκο” και χάος στους δρόμους από μία… βροχή – Διακόπηκε για ώρες η κυκλοφορία στην παραλιακή – Κομφούζιο στον Κηφισό

 “Μπλόκο” και χάος στους δρόμους από μία… βροχή – Διακόπηκε για ώρες η κυκλοφορία στην παραλιακή – Κομφούζιο στον Κηφισό

Προβλήματα προκαλεί σε αρκετές περιοχές της Αττικής οι βροχές. Στο Παλαιό Φάληρο, πλημμύρισαν πολλοί δρόμοι, με αποτέλεσμα να “μπλοκάρει” η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στο ύψος της Οδού Αγία Αλεξάνδρου έκλεισαν για αρκετές ώρες και τα δύο ρεύματα.

Λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος έχει αποκατασταθεί, ωστόσο πολύ αυξημένη παραμένει η κίνηση στην παραλιακή από Ελληνικό μέχρι Φλοίσβο στο ύψος της Αγίου Αλεξάνδρου στο Φάληρο. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, ιδιαίτερα στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το ύψος του νερού ξεπέρασε το μαρσπιέ των πορτών των οχημάτων, με αποτέλεσμα μόνο τα ψηλά οχήματα μπορούσαν να κινηθούν

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί ιδιαίτερα στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Προσεκτικοί πρέπει να είναι, επίσης, και οι πεζοί, που επιχειρούν να περάσουν τον δρόμο.

Παράλληλα, κίνηση λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, καταγράφεται και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, από το Αιγάλεω μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης, καθώς και στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά.

Αργά κινούνται οι οδηγοί και στους δρόμους του κέντρο της Αθήνας.

Στην Εθνική, στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, έπιασε φωτιά σε αυτοκίνητο δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και στον Κηφισό.

Σχετικά Άρθρα