Η BOX NOW κατέκτησε 1 PLATINUM και 2 GOLD βραβεία στα e-volution Awards!

 Η BOX NOW κατέκτησε 1 PLATINUM και 2 GOLD βραβεία στα e-volution Awards!

H BOX NOW, η καινοτόμος ελληνική start up, που άλλαξε τα δεδομένα στις παραδόσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, διακρίθηκε με τρία βραβεία για τις υπηρεσίες που παρέχει, την καινοτομία και το συνολικό της αποτύπωμα στο Last Mile Delivery, στα e-volution Awards 2024, που διοργανώνει η Boussias. Τα e-volution Awards πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στοGrand Hyatt Athens, σε μια εορταστική τελετή, όπου βραβεύτηκαν τα κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

Η BOX NOW απέσπασε τρία βραβεία, 1 PLATINUM και 2 GOLD στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • PLATINUM βραβείο  στην ευρύτερη ενότητα “Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες Logistics & Last Mile που αφορά στην συνολική παροχή υπηρεσίας της BOX NOW
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Most Innovative New Services in eCommerce για την υπηρεσία “Στείλε δέμα” και

Οι παραπάνω διακρίσεις  επιβεβαιώνουν τη συνεχή ανοδική πορεία της BOX NOW, που με την πελατοκεντρική και πράσινη προσέγγιση της, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για τα e-shops σε Ελλάδα και Κύπρο και την απόλυτη επιλογή των πελατών τους, που επιθυμούν παραλαβή και αποστολή δεμάτων με τους δικούς τους όρους «ό,τι ώρα θέλουν, όπου θέλουν».

Ο CMO της BOX NOW, κ Χρήστος Παπανδρόπουλος δήλωσε σχετικά με την βράβευση στα e-volution Awards: «Κάθε βράβευση της εταιρείας μας είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλουμε στην οικογένεια της BOX NOW. Είμαστε εδώ για να δημιουργούμε και να προσφέρουμε καθημερινά την καλύτερη Last Mile Delivery εμπειρία σε όλους τους πελάτες μας και ταυτόχρονα να αποτελούμε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για τα μεγαλύτερα brands σε Ελλάδα και Κύπρο. Επιπλέον, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η βράβευση της πρωτοποριακής υπηρεσίας αποστολής δεμάτων από Locker σε Locker, «Στείλε δέμα» καθώς έχει μόνο λίγους μήνες λειτουργίας και ήδη έχει γίνει αγαπητή από το κοινό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BOX NOW

Η BOX NOW, αποτελεί θυγατρική του Emma Capital Group – με σημαντικές και επιτυχημένες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Profarm, αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία παράδοσης, με στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων της BOX NOW είναι τελείως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης παραγγελιών. 

Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, εξωτερικούς και εύκολα προσβάσιμους χώρους, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, ανέπαφα, εύκολα και απλά. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα.

Συγκεκριμένα, ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop, όμως κατά την ολοκλήρωση επιλέγετε ως μέσο παράδοσης την επιλογή «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που σας εξυπηρετεί. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα η παραγγελία παραδίδεται στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, και τότε λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Παράλληλα, απαντώντας στις σύγχρονες τις προκλήσεις, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας «Στείλε δέμα», ο πελάτης μπορεί να στείλει το δέμα του από Locker σε Locker πανελλαδικά, χωρίς αναμονές σε ουρές και στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Η διαδικασία αποστολής δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω του website της BOX NOW (https://steiledema.boxnow.gr), χωρίς να απαιτείται παρουσία σε φυσικό κατάστημα, χωρίς ογκομετρική χρέωση και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας(24/7)! Εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και στον κλάδο των ταχυμεταφορών την δυνατότητα  αποστολής δεμάτων χωρίς την χρήση του «κλασικού» ταχυδρομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://boxnow.gr/

Σχετικά Άρθρα