Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Μάλλον τον παραπληροφόρησαν

 Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Μάλλον τον παραπληροφόρησαν

Στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ανάρτησή του για τους 500.000 Πακιστανούς εργάτες. Μιλώντας στο κανάλι Action24 και την εκπομπή “Επόμενη Μέρα” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και διάβασε την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν. «Σε τι απαντάει ο κ. Κασσελάκης ακριβώς; Αφού ο κ. υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν ανέφερε ότι ήταν λάθος, ας το κοιτάξει με το επιτελείο του», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας.

«Ο κ. Κασσελάκης έκανε μια δήλωση σχετικά με την ανάρτηση του υπουργού Εργασίας του Πακιστάν, την οποία ο Πακιστανός Επικρατείας την ακύρωσε. Το κλείσαμε αυτό; Τι να πει ο κ. Μητσοτάκης; Είναι κάτι που δεν καταλάβατε σε αυτό;

Άρα ο κ. Κασσελάκης, εις το όμορφο Παρίσι που βρίσκεται, μάλλον τον παραπληροφόρησαν οι συνεργάτες του, δεν μπορώ να εκτιμήσω κάτι άλλο. Τώρα το “γιατί;”, θα το αφήσω στην κρίση των τηλεθεατών σας», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά Άρθρα