Αράχωβα/Όλιβερ: ” Ξέρω το όνομά του δράστη, τον συγκαλύπτουν οι γνωριμίες του”

 Αράχωβα/Όλιβερ: ” Ξέρω το όνομά του δράστη, τον συγκαλύπτουν οι γνωριμίες του”

Η επικεφαλής Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις στον Focus 103.6, ανέφερε ότι  γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου που κακοποίησε τον Όλιβερ στην Αράχωβα.  Υποστήριξε ότι το άτυχο ζώο κακοποιήθηκε από άνθρωπο, αφήνοντας αιχμές κατά της αστυνομίας που είχε κάνει λόγο για επίθεση από αγέλη ζώων.

“Ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε” τόνισε μεταξύ άλλων.

“Αν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα” συνέχισε, ισχυριζόμενη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος “έχει γερό δόντι” “σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς” όπως χαρακτηριστικά είπε.

“Θα εκπλαγείτε γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκλημα ΤΟ σεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος” τόνισε η Μάρθα Πουλτίδου.

Σχετικά Άρθρα