Kόντρα Γεωργιάδη-Στίγκα: “Ο πραγματικός αρχηγός σας είναι στις φυλακές Δομοκού” – “Φάγατε ψωμί από τον Καρατζαφέρη και τον πουλήσατε”

 Kόντρα Γεωργιάδη-Στίγκα: “Ο πραγματικός αρχηγός σας  είναι στις φυλακές Δομοκού” – “Φάγατε ψωμί από τον Καρατζαφέρη και τον πουλήσατε”

Νέα ένταση επικράτησε σήμερα στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Στίγκας υπαινίχθηκε ότι ο Υπουργός Εργασίας φέρνει τη ρύθμιση για τους μετανάστες για ιδίον όφελος!

«Μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης μόλις πήρε τον λόγο και λίγο αργότερα επιτέθηκε στον κ. Στίγκα λέγοντας ότι ο πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού!

«Για τα λεφτά τσακωθήκατε. Τσακωθήκατε με τον πραγματικό σας αρχηγό που είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης για 40 χιλ. ευρώ. Το λέω για τον κόσμο που σας ψήφισε. Όπου ακούν πολλά κεράσια ας κρατούν μικρό καλάθι. Ο πατριωτισμός σας άξιζε 40.000 ευρώ. Ο πραγματικός σας αρχηγός είναι ο Κασιδιάρης και κακώς είστε στη Βουλή», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης, με το θερμόμετρο στην Ολομέλεια να χτυπάει κόκκινο.

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Στίγκας υποστηρίζοντας ότι από έναν ψεύτη και κωλοτούμπα δεν δέχομαι υποδείξεις»! Όπως ισχυρίστηκε, αποκαλώντας τον κ. Γεωργιάδη «αρχιψεύτη» τα χρήματα της κρατικής επιχορηγήσεις τα πήρε το κόμμα κι κανένας άλλος. «Τα χρήματα είναι η αιτία για κωλοτούμπες δικές σας όχι δικές μου», προσέθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο στην κατάθεσή του παραδέχτηκε ότι πιθανόν κάποιοι βουλευτές να βλέπουν τον Κασιδιάρη για αρχηγό, αλλά όπως σημείωσε «εσείς κάνετε κωλοτούμπες. Σας έδωσε ψωμί να φάτε ο Καρατζαφέρης και τον πουλήσατε».

Ο Α. Γεωργιάδης ανταπάντησε επισημαίνοντας ότι «ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος». «Εκλέγομαι βουλευτής 16 χρόνια. Σε όλη την διαδρομή ακούω αντιπάλους να μου λένε ότι είμαι ακροδεξιός, Κομανέτσι κ.α. Και εξακολουθώ να παίρνω 70 χιλ. ψήφους. Αυτοί που με ψηφίζουν δεν επηρεάζονται από τα άρθρα της Δημοκρατίας», σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα