Όλιβερ/Εξελίξεις: Μάρτυρας “κλειδί” σπάει την σιωπή του και προχωρά σε αποκαλύψεις

 Όλιβερ/Εξελίξεις: Μάρτυρας “κλειδί” σπάει την σιωπή του και προχωρά σε αποκαλύψεις

Νέα στοιχεία φαίνεται πως θα έχουν σύντομα στα χέρια τους οι Αρχές για την υπόθεση θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης που κακοποίησε τον Όλιβερ. Σύμφωνα με όσα είπε στο Star η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, που εκπροσωπεί τις φιλοζωικές οργανώσεις, υπάρχει μάρτυρας που θα καταθέσει σημαντικά στοιχεία για τον φερόμενο δράστη. Η ίδια εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και να δώσει στις αρχές πληροφορίες που γνωρίζει.

«Κάθε άνθρωπος θέλει τον χρόνο του. Θέλει να δει με τι σοβαρότητα εξελίσσεται μια υπόθεση. Γιατί ακούει πολλά και διάφορα», ανέφερε η κ. Ανάσογλου και πρόσθεσε για τον μάρτυρα «κλειδι»: «Ας πούμε ότι είναι κάτοικος της περιοχής και ας πούμε ότι σε αυτόν εκμυστηρεύτηκαν… Ξέρετε, για να μιλήσει κάποιος πρέπει να νιώθει μία ασφάλεια. Δε μιλάει κανένας, ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν να μιλάει και να λέει ονόματα».

«Είπα ότι είμαστε κοντά και ότι γνωρίζουμε. Αυτό που λέμε είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες και ότι πρέπει να εξεταστούν… Δεν ξέρω αν είναι συγκάλυψη ή μια προσπάθεια να ξεχαστεί η υπόθεση», κατέληξε η γνωστή δικηγόρος.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει ταυτοποίηση του δράστη, αλλά υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σχετικά Άρθρα