Σοκ στην Αυστραλία: Γυναίκα πέταξε τον σκύλο της από ταράτσα – Υπέφερε από φριχτά τραύματα (σκληρό vid)

 Σοκ στην Αυστραλία: Γυναίκα πέταξε τον σκύλο της από ταράτσα – Υπέφερε από φριχτά τραύματα (σκληρό vid)

Αδιανόητες είναι οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στην Αυστραλία. Μια γυναίκα πέταξε τον σκύλο της από την οροφή ενός πολυώροφου γκαράζ στάθμευσης σε εμπορικό κέντρο. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας είναι σοκαριστικό. Δείχνει τη γυναίκα να πηγαινοέρχεται ανάμεσα στο αυτοκίνητο του συντρόφου της και την άκρη του γκαράζ πριν πετάξει με φόρα τον σκύλο της από ψηλά, όπως δεν θα πέταγε κανείς ούτε σκουπίδι.

Προσοχή, ακολουθεί βίντεο με σκληρές εικόνες:

Υπέφερε από φρικτά τραύματα το σκυλί

Το σκυλί υπέστη φρικτά τραύματα από την πτώση και αργότερα υποβλήθηκε σε ευθανασία. Ενώ αρχικά πίστευαν ότι είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε με φρίκη ότι η ίδια η ιδιοκτήτριά του το πέταξε από την ταράτσα του εμπορικού κέντρου.

Η απίστευτη δήλωση σε ανάρτηση στο Facebook:

Η ιδιοκτήτρια του κατοικίδιου, μια 26χρονη γυναίκα, ομολόγησε σχεδόν τις πράξεις της σε μια ανάρτηση στο Facebook μετά το περιστατικό. Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά: «Της έκανα την χάρη (που την πέταξα και την σκότωσα) γιατί το μόνο που έκανα ήταν να την πληγώνω και να την κακομεταχειρίζομαι». Καταδικάστηκε για την αποτρόπαια αυτή πράξη και τώρα εκτίει ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Το αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους και έκτοτε προκάλεσε οργή και βαθιά θλίψη στην κοινότητα. Παράλληλα, με την ποινή της φυλάκισης, η γυναίκα έχει απαγορευτεί να κατέχει ζώα για τα επόμενα δέκα χρόνια, ένα μέτρο που λήφθηκε για να αποτραπεί περαιτέρω βλάβη σε αθώα πλάσματα.

Η υπόθεση αυτή αναδεικνύει τη σημασία για την ανάγκη λήψης αυστηρότερων μέτρων για την προστασία των κατοικίδιων ζώων από κακοποίηση, κακομεταχείριση και βασανισμό.

Σχετικά Άρθρα