Σοκαριστικές εικόνες: Ο ράπερ Blueface ανέβασε στη σκηνή κοπέλα για να την ξυλοκοπήσουν οι μπράβοι (vid)

 Σοκαριστικές εικόνες: Ο ράπερ Blueface ανέβασε στη σκηνή κοπέλα για να την ξυλοκοπήσουν οι μπράβοι (vid)

Ο ράπερ Blueface στις ΗΠΑ φώναξε φωνάξει στη σκηνή μια κοπέλα η οποία του είχε πετάξει παγάκια και στη συνέχεια έδωσε εντολή στην ομάδα ασφαλείας του να την ξυλοκοπήσει.

Στο βίντεο από το επεισόδιο που συνέβη το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες φαίνεται ο ράπερ αρχικά να φωνάζει σε μια κοπέλα «μου πετάς διάφορα; Έλα εδώ πάνω». Ό

ταν η κοπέλα αρνήθηκε ότι ήταν εκείνη που πέταξε τα παγάκια ο ράπερ επέμεινε: «Αλήθεια; Δεν πέταξες τίποτα; Είσαι η μοναδική με ποτήρι με παγάκια».

«Έλα πάνω μην φοβάσαι», συνέχισε ο ράπερ βοηθώντας την κοπέλα να ανέβει στη σκηνή. Όταν αυτό συνέβη ο ράπερ γύρισε προς την ομάδα ασφαλείας του και τους είπε σπρώχνοντας την κοπέλα: «Ξέρετε τι να κάνετε, ορμήξτε της».

Στη συνέχεια επόμενα δευτερόλεπτα είναι σοκαριστικά καθώς η ομάδα του ράπερ αλλά και η αρραβωνιαστικιά του χτυπάνε με κλωτσιές και γροθιές την κοπέλα.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ξυλοδαρμού ο ράπερ ακούγεται να φωνάζει με ειρωνική διάθεση: «Μην τρέχεις, έλα πάνω, μην φοβάσαι».

Σημειώνεται ότι η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη όπως αδιευκρίνιστο είναι αν έχει υποβάλει μήνυση κατά του ράπερ.

Ο Blueface είναι σε τριετή επιτήρηση αφού το 2022 είχε πυροβολήσει έναν άνδρα στο Λας Βέγκας και όπως αναφέρει η New York Post κινδυνεύει να βρεθεί έως και πέντε χρόνια στη φυλακή αν κριθεί ότι παραβίασε του όρους της αναστολής.

Σχετικά Άρθρα