Πορτοσάλτε: Εμένα μου έχουν βάλει στόχο οι αλήτες, τον Αλβανό γιατί τον κρύβουμε

 Πορτοσάλτε: Εμένα μου έχουν βάλει στόχο οι αλήτες, τον Αλβανό γιατί τον κρύβουμε

Ο Άρης Πορτοσάλτε τα… έβαλε με τη νομοθεσία που δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας των κατηγορούμενων.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ξέσπασε κατά της νομοθεσίας που δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας των κατηγορούμενων, με αφορμή την υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, κατά την διάρκεια του πρωινού του σχολιασμού στην εκπομπή «Σήμερα», τα έβαλε με τη νομοθεσία, τονίζοντας ότι ο πιστολέρο καταζητούμενος που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις νεαρούς στο Γκάζι προστατεύεται, την ώρα που η δική του φωτογραφία βρίσκεται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

«Εμένα κάποιοι με έχουν στοχοποιήσει, αν περπατήσεις σε κάποιον δρόμο της Αθήνας θα δεις την φωτογραφία μου. Αυτός ο Αλβανός, τον οποίο ακόμα ψάχνουν, όταν μπαίνει η φωτογραφία του γιατί την “μαρκάρουμε” και τον κρύβουμε. Εγώ δεν είμαι καταζητούμενος, αλλά είμαι στοχοποιημένος από κάποιους αλήτες. Την φωτογραφία του καταζητούμενου γιατί την “μαρκάρεις”. Μήπως αυτή η θεώρηση της πολιτικής ορθότητας να μην αγγίζει την δικαιοσύνη και πρέπει να αλλάξει;», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτοί οι δύο που καταζητούνται στην Ελλάδα μήπως είχαν την υποχρέωση να περνούν από κάποιο τμήμα;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Σχετικά Άρθρα