Εφιάλτης για μαθητή στην Αγία Παρασκευή: “Ή θα μας φέρεις 350 ευρώ ή θα σε σπάσουμε στο ξύλο”

 Εφιάλτης για μαθητή στην Αγία Παρασκευή: “Ή θα μας φέρεις 350 ευρώ ή θα σε σπάσουμε στο ξύλο”

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει σοβαρή καταγγελία πατέρα ανήλικου μαθητή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, παράνομης βιντεοσκόπησης, απειλών και εκβιασμών από ομάδα 16χρονων στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Κυριακή πατέρας εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και κατέθεσε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας ο ανήλικος γιος του εκμυστηρεύτηκε τις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Η καταγγελία αναφέρει ότι την περασμένη Παρασκευή το ανήλικο θύμα συναντήθηκε με πέντε 16χρονους στην πλατεία της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Παρασκευή, γιατί ήθελαν να του μιλήσουν, καθώς είναι φίλος με την αδερφή του ενός εξ αυτών.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους δύο από αυτούς άρχισαν να του ρίχνουν σφαλιάρες στο πρόσωπο, ενώ ο ένας τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο και στο τέλος του πήραν από την τσάντα του το πορτοφόλι του και του είπαν ότι μέχρι την Κυριακή το απόγευμα στις 18.30 πρέπει να τους δώσει 350 ευρώ αλλιώς θα τον έσπαγαν στο ξύλο.

Του έστελναν απειλητικά μηνύματα

Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, οι δράστες έστειλαν το πρωί της Κυριακής διάφορα μηνύματα στον γιο του ρωτώντας εάν έχει τα λεφτά. Τον απείλησαν ότι εάν δεν πάει στο ραντεβού θα πάνε από το σπίτι τους να τον βρουν για να τον τιμωρήσουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες είναι 16 ετών και φοιτούν σε επαγγελματικό λύκειο. Την έρευνα της υπόθεσης την έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, που είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιήσει το σύνολο των δραστών.

Σχετικά Άρθρα