Βόμβα στου Ζωγράφου: Τι ελέγχουν οι Αρχές – Στα 15 λεπτά κρύβεται η απάντηση

 Βόμβα στου Ζωγράφου: Τι ελέγχουν οι Αρχές – Στα 15 λεπτά κρύβεται η απάντηση

Υλικό από κάμερες ασφαλείας αναζητούν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών που τοποθέτησαν τη βόμβα κοντά στην έδρα των ΜΑΤ στου Ζωγράφου. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι αστυνομικοί φοβούνται νέο τρομοκρατικό χτύπημα μετά τη βόμβα στου Ζωγράφου, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές τους σε παλαιά μέλη οργανώσεων του αντιεξουσιαστικού χώρου που έχουν προσχωρήσει σε νέα ομάδα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι καινούργιο που θέλει προσοχή και παρακολούθηση.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε συγκεκριμένα 15 λεπτά. Πρόκειται για τα 15 λεπτά που προηγήθηκαν από τα τηλεφωνήματα που έγιναν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως προειδοποίηση για την τοποθέτηση της βόμβας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένας χρονοδιακόπτης παλαιού τύπου. Έτσι, αν αφαιρέσουμε τα 45 λεπτά που έδωσαν οι άγνωστοι, τηλεφωνώντας ως χρονικό όριο για να εκκενωθεί το σημείο, μένουν τα 15 λεπτά. Ακόμη, τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν επικεντρώσει και στο ρεύμα που ξεκινά από τη λεωφόρο Κατεχάκη προς την περιοχή του Γουδί και συγκεκριμένα στην οδό Κοκκινοπούλου.

Κι αυτό γιατί πιστεύουν ότι αυτό το δρομολόγιο ακολούθησαν οι δράστες με ένα αυτοκίνητο ή με μία μοτοσικλέτα. Έτσι προσέγγισαν το σημείο και ένας από τους επιβαίνοντες άφησε τη σακούλα των σκουπιδιών με τον μηχανισμό. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο από την αρχή της οδού Κοκκινοπούλου όσο και από το τέλος.

Σχετικά Άρθρα