Κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία της τροπολογίας Άδωνι-Καιρίδη για τους μετανάστες- Μαρινάκης: Εξαιρείται ο Σαμαράς

 Κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία της τροπολογίας Άδωνι-Καιρίδη για τους μετανάστες- Μαρινάκης: Εξαιρείται ο Σαμαράς

Όπως προανήγγειλλε από τηλεοπτικό πάνελ στο οποίο παραβρέθηκε το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ν.Δ επιβάλλει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία, αύριο το μεσημέρι, της τροπολογία για τους παράτυπους μετανάστες που έβαλε φωτιά στο κυβερνών κόμμα μετά την δημόσια αυστηρή αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά.

Ζήτημα κομματικής πειθαρχίας θα τεθεί για τους κυβερνητικούς βουλευτές στην αυριανή ψηφοφορία για την τροπολογία για τους μετανάστες, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

“Ο κ. Σαμαράς είναι ο μοναδικός πρώην πρωθυπουργός και εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ”, ανέφερε ο κ. Μαρινάκης, εξαιρώντας έτσι τον Μεσσήνιο πολιτικό.

Η κεντρική αυτή πολιτική απόφαση, έρχεται μετά τον αναβρασμό που προκλήθηκε εντός της ΝΔ με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρα, να τοποθετείται δημόσια εναντίον της τροπολογίας που προωθεί ο υπουργός Μετανάστευσης, Δημήτρης Καιρίδης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, ενώ και άλλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως ο Θάνος Πλεύρης, εκφράζουν την αντίθεσή τους με την τροπολογία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη τροπολογία, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία.

Σχετικά Άρθρα