Ιατροδικαστική έκθεση Πέρι: Τι είχε καταναλώσει τις τελευταίες μέρες – “Συνταγή καταστροφής”

 Ιατροδικαστική έκθεση Πέρι: Τι είχε καταναλώσει τις τελευταίες μέρες – “Συνταγή καταστροφής”

Δύσκολες φαίνεται πως ήταν οι τελευταίες ημέρες της ζωής του Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Η έκθεση, την οποία εξασφάλισε η Page Six, αναφέρει πως ο ηθοποιός τα τελευταία του 24ωρα κατανάλωνε κεταμίνη, ένα άλλο φάρμακο που μοιάζει με οπιοειδή βουπρενορφίνη, αντιδιαβητικά φάρμακα και γλειφιτζούρια νικοτίνης.

Τα τελευταία τα χρησιμοποιούσε, καθώς πριν πεθάνει, προσπαθούσε να κόψει το κάπνισμα. Βέβαια, ο βοηθός του εξηγεί πως δεν τα κατάφερε ποτέ, αφού κάπνιζε περίπου δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα.

Η έκθεση αναφέρει επίσης: «Στην κρεβατοκάμαρα του βοηθού του, υπήρχαν πολλά ανοιχτά, άδεια, μισογεμισμένα μπουκάλια φαρμάκων που συνταγογραφήθηκαν στον αποθανόντα, καθώς και φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, βιταμίνες, πεπτικά βοηθήματα και πιάτα γεμάτα με διάφορα χάπια, δισκία, κάψουλες, καραμέλες και μέντες για την ανάσα».

Στο μπάνιο του ηθοποιού υπήρχαν επιπλέον, «συνταγογραφούμενες αλοιφές, πεπτικά βοηθήματα και στοματικά ξεπλύματα». Ο σταρ της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» λάμβανε τακτικά εγχύσεις κεταμίνης πριν από το θάνατό του, αλλά η έκθεση σημείωσε ότι η κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα του προερχόταν από αλλού.

Η τελευταία του έγχυση έγινε μιάμιση εβδομάδα πριν πεθάνει και ο χρόνος ζωής του φαρμάκου στον οργανισμό είναι μόνο τρεις με τέσσερις ώρες. Δεδομένου αυτού, ο Μάθιου Πέρι μάλλον έκανε χρήση κεταμίνης σαν ναρκωτική ουσία.

«Είναι πιο πιθανό ότι αυτή ήταν η ψυχαγωγική χρήση κεταμίνης», είπε ο Δρ Bankole Johnson, ένας από τους κορυφαίους νευροεπιστήμονες και γιατρούς στον κόσμο, στην Page Six.

Πρόσθεσε επίσης: «Θα ήταν αμφίβολο να παρέχουμε κεταμίνη σε κάποιον που χρησιμοποιεί επίσης βουπρενορφίνη. Πρόκειται για μια συνταγή για την αληθινή καταστροφή».

Σχετικά Άρθρα