Ασπρόπυργος: Πετάχτηκε 60 μέτρα ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στην καταδίωξη 

 Ασπρόπυργος: Πετάχτηκε 60 μέτρα ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στην καταδίωξη 

Εξήντα μέτρα μπροστά πετάχτηκε ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου που ξεκίνησε από Νίκαια.Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο έκανε έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούςστην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη, η μηχανή της ΔΙΑΣ να μην προλάβει και να πέσει πάνω στο περιπολικό, με τον αστυνομικό αλλά και το συνεπιβάτη του να τραυματίζονται σοβαρά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγο αργότερα. Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401, με χτυπήματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του newsit (που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες από την μηχανή), η καταδίωξη ξεκίνησε στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω. 

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 29χρονος αστυνομικός είναι από την Πάτρα. Την οικογένειά του ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

H οικογένεια που έχει ακόμη έναν γιό αστυνομικό.

Σχετικά Άρθρα