Πλαταμώνας: Υπό την επήρεια κοκαΐνης ο οδηγός ΚΤΕΛ που σκότωσε τρεις ανθρώπους τον περασμένο Απρίλιο

 Πλαταμώνας: Υπό την επήρεια κοκαΐνης ο οδηγός ΚΤΕΛ που σκότωσε τρεις ανθρώπους τον περασμένο Απρίλιο

Με το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα το θάνατο, κατηγορείται οδηγός ΚΤΕΛ που τον περασμένο Απρίλιο στάθηκε αιτία τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με το thesstoday και τον δικηγόρο των οικογενειών των θυμάτων, ο οδηγός που είχε στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ 74 επιβαίνοντες, κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα και βρέθηκε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο οδηγός έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα που είχαν σταθμεύσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης και παρασύρθηκαν από το λεωφορείο.

«Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο οδηγός του ΚΤΕΛ οδηγούσε υπό την επήρεια κοκαΐνης. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικής μορφής. Από τη δικογραφία προκύπτει ότι δεν είδε καθόλου τα σταματημένα αυτοκίνητα», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Θεόδωρος Τσανακτσίδης.

Ο οδηγός αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων, το λεωφορείο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα αυτοκίνητα. Στη δικογραφία, περιλαμβάνονται κλήσεις της Τροχαίας για 26 παραβάσεις ταχύτητας κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ο οδηγός αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα αυτοκίνητα βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του.

Σχετικά Άρθρα