Γκάζι: Βρέθηκε DNA δράστη από τις Αρχές – Έχουν καταθέσει 11 άτομα προς το παρόν – Άφαντο το ανθρακί τζιπ

 Γκάζι: Βρέθηκε DNA δράστη από τις Αρχές – Έχουν καταθέσει 11 άτομα προς το παρόν – Άφαντο το ανθρακί τζιπ

DNA ενός εκ των δραστών έχουν στα χέρια τους οι Αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μείνει πάνω στα ρούχα ενός εκ των θυμάτων. Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει 11 άτομα σχετικά με το αιματηρό περιστατικό με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών να λένε πως οι δράστες είναι πολύ πιθανό να είναι άνθρωποι της νύχτας. Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη το ανθρακί τζιπ στο οποίο επέβαιναν.

Βρέθηκε DNA ενός εκ των δραστών της επίθεσης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν στα χέρια τους DNA δράστη της επίθεσης, ίσως και εκείνου που άνοιξε πυρ. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να διευκρινιστεί -τουλάχιστον ακόμα- καθώς υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο και δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο πιστολέρο ήρθε ΄και αυτός στα χέρια με την παρέα από την Κρήτη ή μόνο ο συνεργός του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το γενετικό υλικό φαίνεται να έχει μείνει πάνω στα ρούχα ενός εκ των θυμάτων, όταν οι δράστες τους πλησίασαν και ένας από αυτούς χτύπησε έναν νεαρό στο πρόσωπο.

Μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν λάβει 11 καταθέσεις αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ενώ «χτενίζουν» το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχές που πιθανότατα να έχουν καταγράψει την κίνησή του πριν την συμπλοκή.

Στο Γεννηματάς και οι τρεις με τραύματα στο κεφάλι – Σοβαρά ο ένας

Σε σοβαρή κατάσταση στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Γεννηματάς παραμένουν τα δύο αδέλφια από τα Μάλια της Κρήτης, ηλικίας 29 και 34 ετών, τα οποία φέρουν τραύματα στο κεφάλι από τις σφαίρες με τις οποίες τους «γάζωσε» ο πιστολέρο με το ανθρακί τζιπ, τα ξημερώματα στο Γκάζι.

Με πιο ήπια τραύματα νοσηλεύεται και ο 29χρονος φίλος τους ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος μετά τη δολοφονική επίθεση από τους δύο αγνώστους άνδρες έξω από γνωστό club της περιοχής.

Το χρονικό του καβγά έξω από το κλαμπ

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται μία παρέα με έξι, επτά άνδρες από την Κρήτη οι οποίοι διασκέδαζαν στην περιοχή από νωρίς καθώς ένας εξ’ αυτών πρόκειται να παντρευτεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Η παρέα πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν στο ένα κλαμπ. Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιακχου πλησίον από το κλαμπ Esqape.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο – τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και τους προσέγγισαν.

Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Σχετικά Άρθρα