Pedro Henrique: Κατέρρευσε στη σκηνή ο 30χρονος δημοφιλής Βραζιλιάνος τραγουδιστής – Τι συνέβη- Δείτε το βίντεο

 Pedro Henrique: Κατέρρευσε στη σκηνή ο 30χρονος δημοφιλής Βραζιλιάνος τραγουδιστής – Τι συνέβη- Δείτε το βίντεο

Αντιμέτωποι με ένα τραγικό γεγονός βρέθηκαν οι θαυμαστές ενός βραζιλιάνου τραγουδιστή. Ο Pedro Henrique κατέρρευσε πάνω στη σκηνή ενώ ερμήνευε τις επιτυχίες του. Ο άτυχος τραγουδιστής, σύμφωνα με το TMZ, ήταν μόλις 30 ετών.

Ο Pedro Henrique είναι ένας δημοφιλής Βραζιλιάνος καλλιτέχνης/συγκρότημα, πιο γνωστός με τα τραγούδια: “Primeiro Amor” , “Teu Socorro» , “Teu Socorro» .

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια θρησκευτικής εκδήλωσης στη Βραζιλία. Ο Pedro Henrique ερμήνευε ένα τραγούδι όταν ξαφνικά κατέρρευσε στη σκηνή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Σε σοκαριστικά πλάνα ο τραγουδιστής φαίνεται να αλληλεπιδρά με τον κόσμο και να τραγουδά το «Vai Ser Tão Lindo», όταν χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη σκηνή μπροστά από την μπάντα του. Ο κόσμος σοκαρισμένος προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Ο Pedro Henrique μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η δισκογραφική του εταιρεία Todah Music αναφέρει πως υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Και θεωρίες συνωμοσίας

Πολλοί πιστεύουν ότι το έμφραγμα προκλήθηκε από ανεπιθύμητες παρενέργειες ενός εμβολίου, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν τους αβάσιμους ισχυρισμούς .

Ωστόσο, η έλλειψη συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων δεν εμπόδισε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επικρίνουν τον κυβερνήτη του Σάο Πάολο João Dória, ο οποίος δήλωσε ότι ο εμβολιασμός θα ήταν υποχρεωτικός στην πολιτεία του τον Οκτώβριο του 2020.

Σχετικά Άρθρα