Προφυλακίστηκε ο κομμωτής με τις κάμερες στις τουαλέτες – Ισχυρίζεται ότι το υλικό δεν το έχει δώσει σε κανέναν

 Προφυλακίστηκε ο κομμωτής με τις κάμερες στις τουαλέτες – Ισχυρίζεται ότι το υλικό δεν το έχει δώσει σε κανέναν

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κομμωτής που είχε τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του στα Βριλήσσια αλλά και στο σπίτι του, μέσω των οποίων παρακολουθούσε τη θετή του κόρη, τις υπαλλήλους και τις πελάτισσές του. Ο κομμωτής είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αλλά και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πέραν όλων των άλλων, οι Αρχές και ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο αντάλλαζαν συχνά στικάκια USB αγνώστου, μέχρι στιγμής, περιεχομένου. Ο «ματάκιας» κομμωτής απαντά και στο τι έκανε με το υλικό από τις κάμερες.

Δια του δικηγόρου του ο 49χρονος ζητά συγγνώμη στα θύματά του και ισχυρίζεται ότι το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται μόνο σε ένα κινητό τηλέφωνο και δεν το έχει μοιραστεί με κανέναν.

Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος του 49χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτή η διαβεβαίωση είναι τελική και κατηγορηματική. Όλα τα άλλα είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο» πρόσθεσε.

«Αυτό θεωρώ ότι απασχολεί τα θύματα αυτή τη στιγμή και μπορούμε να τα διαβεβαιώσουμε ότι τίποτε περισσότερο δεν έχει συμβεί από αυτό. Μόνο μια συγκεκριμένη καταγραφή τίποτα περισσότερο. Ο πελάτης μου ήθελε να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται στην τηλεόραση. Αυτή είναι η θέση του και ζητάει συγγνώμη» κατέληξε ο δικηγόρος του «ματάκια» κομμωτή.

«Τον ξέρω είκοσι χρόνια, τον γνώρισα όταν ήμουν 15 χρονών και ήταν από τότε στο ίδιο κομμωτήριο. Και τότε μας έλεγε να πίνουμε νερό. Είμαι σε τουαλέτα και λέω κάτσε να δούμε και κοιτάζω τους σωλήνες. Δεν ξέρω αν όλο αυτό μπορείς να το κάνεις μόνος σου και για τόσα χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια που γίνεται αυτό» καταγγέλλει πρώην συνεργάτιδα του κομμωτή από τα Βριλήσσια.

Σχετικά Άρθρα