Δήμητρα Λιαράκου: Η TikToker που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από δημοτικούς αστυνομικούς (vid)

 Δήμητρα Λιαράκου: Η TikToker που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από δημοτικούς αστυνομικούς (vid)

Σε δημόσια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η Δήμητρα Λιαράκου μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Όπως καταγγέλλει η Ελληνίδα Influencer και Tik Toker, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Δημοτική Αστυνομία στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να πάρει πίσω τις πινακίδες του αυτοκινήτου της, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από δημοτικούς υπαλλήλους.

Όπως αναφέρει η Δήμητρα Λιαράκου στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, επειδή δεν μπορούσε να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου, τους ζήτησε να την βρουν ηλεκτρονικά. Τότε ο ένας αστυνομικός της είπε «να πάει σπίτι του να βρουν την Ασφάλεια, ενώ ο άλλος χασκογελούσε δίπλα του».

Όταν επέμεινε να βρουν την ασφάλεια ηλεκτρονικά ο αστυνομικός την ρωτούσε: «Τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα».

«Είμαι τόσο συγχυσμένη, ένιωσα πως με υποτιμάνε τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε», αναφέρει και συμπληρώνει: «Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυ@@ζανε».

«Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…» καταλήγει η Influencer στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

https://www.tiktok.com/@dimitra_liarakou/video/7312462203360234785?lang=el-GR

Σχετικά Άρθρα