Ρέντη: Στον αδερφό του 18χρονου ανήκει το DNA που βρέθηκε στον εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας – Κοντά στον “καθοδηγητή” η ΕΛΑΣ

 Ρέντη: Στον αδερφό του 18χρονου ανήκει το DNA που βρέθηκε στον εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας – Κοντά στον “καθοδηγητή” η ΕΛΑΣ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων και των αναλύσεων της ΕΛΑΣ δείχνουν ξεκάθαρα την εμπλοκή ακόμη ενός προσώπου – «κλειδί» στον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια που σημειώθηκαν την 7η Δεκεμβρίου στου Ρέντη. Συγκεκριμένα, ύστερα από ανάλυση των αποτελεσμάτων σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας, εντοπίσθηκαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα ενός ακόμη προσώπου, νεαρής ηλικίας, το οποίο έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ αλλά δεν έχει συλληφθεί ακόμη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα DNA και αποτυπωμάτων, τα οποία ταιριάζουν σε πρόσωπα που ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ. Τα νέα στοιχεία έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση των ανακριτικών αρχών.

  • Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στον εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας ανήκουν στον 16χρονο αδερφό του 18χρονου συλληφθέντα.

Ο εντολέας – «καθοδηγητής» και οι «σκληροί» χούλιγκανς στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο «καθοδηγητής» αλλά και τα «κεφάλια» των χούλιγκανς, με τις Αρχές να οδηγούνται σύντομα σε νέες συλλήψεις, καθώς όπως όλα δείχνουν, δεκάδες από τους χούλιγκανς που συμμετείχαν στα επεισόδια είναι σεσημασμένοι για οπαδική βία και φέρονται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και εκβιασμούς.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο 18χρονος φοβάται να μιλήσει, ωστόσο ο νεαρός δεν αποκλείεται να δώσει εκ νέου πληροφορίες για τον άνθρωπο που του έδωσε τη φωτοβολίδα αλλά και να αποκαλύψει πρόσωπα- «κλειδιά» που εμπλέκονται.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συλλέγουν συνεχώς στοιχεία για τον εντολέα – «καθοδηγητή», ο οποίος είναι σίγουρα οργανωμένος οπαδός και δεν αποκλείεται μετά τα επεισόδια στου Ρέντη να κατάφερε να φύγει από το σημείο, χωρίς να επιστρέψει στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα