Ρέντη/Αστυνομικός: Υποβάλλεται σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση – Τι λένε οι γιατροί

 Ρέντη/Αστυνομικός: Υποβάλλεται σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση – Τι λένε οι γιατροί

Σύμφωνα με το Mega, ο 31χρονος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από επίθεση με ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας από χούλιγκαν στου Ρέντη, υποβάλλεται σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς ζωτικά του όργανα, όπως αναφέρουν γιατροί στο Νοσοκομείο Νίκαιας, δεν λειτουργούν, μεταξύ αυτών και τα νεφρά.

Ο υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ, που τού ακρωτηρίασαν το αριστερό άκρο στο πόδι, βρίσκεται ακόμη σε φαρμακευτική καταστολή, με τους γιατρούς να μην έχουν διευκρινίσει το πότε θα περιορίσουν την κατασταλτική, φαρμακευτική αγωγή που του δίνουν.

Η κατάσταση, ομολογουμένως, δεν είναι η καλύτερη, σύμφωνα με το Mega, με γονείς και γιατρούς να προσεύχονται να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του.

Μάλιστα, επίκειται νέες συλλήψεις για τα επεισόδια, με τον αριθμό τους να ανέρχεται στους πέντε. Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τους καθοδηγητές της επίθεσης ενώ ο 16χρονος αδερφός του νεαρού δράστη, κλήθηκε εκ νέου στη ΓΑΔΑ για να δώσει δείγμα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η παρουσία του στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης.

Σχετικά Άρθρα