Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Πέισερς στην ιστορική βραδιά με τους 64 πόντους – Τι συνέβη (vid)

 Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Πέισερς στην ιστορική βραδιά με τους 64 πόντους – Τι συνέβη (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Πέισερς πέτυχε το ασύλληπτο ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους, ενώ λίγο πριν στο ξεκίνημα του 4ου δωδεκαλέπτου ανάψουν τα αίματα μετά από φάουλ του Νέσμιθ στον Γιάννη. Αυτά συμβαίνουν. Στο τέλος του αγώνα όμως ο Γιάννης βγήκε εκτός εαυτού με το unfair των Ιντιάνα να πάρουν τη μπάλα του αγώνα που δικαιωματικά του ανήκε.

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο έγινε έξαλλος μετά το τέλος του ματς με μια ενέργεια της Ιντιάνα. Ένας από τους βοηθός προπονητή του Καρλάιλ πήρε τη μπάλα του αγώνα, η οποία σε διαφορετική παρίπτωση θα πήγαινε στον Γιάννη εξαιτίας του ρεκόρ του. Όμως οι Πέισερς πήραν τη μπάλα, με τον Έλληνα σταρ να τρέχει σαν… τρελός στα αποδυτήρια και στη συνέχεια να επιστρέφει για να δείξει πόσο τον ενόχλησε η πράξη αυτή στον Χαλιμπέρτον.

Μετά το τέλος του ματς στάθηκε στο ρεκόρ καριέρας του, ενώ μίλησε και για τη μπάλα του ματς που πήραν οι Πέισερς, κάτι που τον εκνεύρισε.

«Δεν πίστεψα ότι θα πετύχω 64 πόντους. Απλώς έπαιξα. Είδα κάθε φάση ξεχωριστά. Κάποιες φορές ξεκινάς χαλαρός , κάποιες φορές τελειώνεις χαλαρά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ένα τέτοιο ρεκόρ, προσπαθώ να μην βάζω τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε ότι ήμουν δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ και εντυπωσιάστηκα.

Είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά το αφήνω πίσω. Ελπίζω ότι θα έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ελπίζω το αποψινό ματς να μας προετοιμάσει για το μέλλον. Οι Πέισερς μας προετοιμάζουν με τη σκληράδα τους. Αντιαθλητικό πάνω στον Χαλιμπάρτον, αντιαθλητικό που δέχθηκα, είχε άρωμα playoffs αυτό το ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί αγώνα από την Ιντιάνα.

Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα την δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε τη μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις τη μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA», ήταν τα λόγια του.

Σχετικά Άρθρα