Μέσω του opaponline.gr η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων για το αποψινό τζακ ποτ 2,1 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ

 Μέσω του opaponline.gr η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων για το αποψινό τζακ ποτ 2,1 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ

100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι.

Τουλάχιστον 2,1 εκατ. ευρώ κληρώνει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, μετά από 5 συνεχόμενα τζακ ποτ. Επιπλέον, οι τυχεροί «5άρηδες» θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ, ποσό που διεκδικούν πλέον σε κάθε κλήρωση οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας.

Το ΤΖΟΚΕΡ ανανεώθηκε και μοιράζει πλέον πολλά σε πολλούς. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα έπαθλα της αποψινής κλήρωσης μπορούν, από όπου κι αν βρίσκονται, να καταθέσουν διαδικτυακά τα δελτία τους, εύκολα και γρήγορα, μέσω του opaponline.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή Opaponline App.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 ενώ η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. 

Opaponline.gr – Το παιχνίδι πάντα μαζί

Στο opaponline.gr η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται και προσφέρει σε όλους κάτι μοναδικό! Τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3) είναι online, όπου κι αν είσαι. Πλέον, απολαμβάνεις τον νέο online προορισμό από τον ΟΠΑΠ είτε από τον υπολογιστή σου, είτε από το smartphone σου.

Στο opaponline.gr καταθέτεις online δελτίο για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Κατεβάζεις την εφαρμογή Οpaponline app ή μπαίνεις στο opaponline.gr και το παιχνίδι ξεκινά!

Σχετικά Άρθρα