“Υπάρχει πολιτική κατεύθυνση να κλείσει το θέμα του Όλιβερ”

 “Υπάρχει πολιτική κατεύθυνση να κλείσει το θέμα του Όλιβερ”

Εν αναμονή του πορίσματος από ειδικό πραγματογνώμονα και των επίσημων ανακοινώσεων της αστυνομίας για τη βασανιστική κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα, η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Νέμεσις, προχωρά σε μία εξαιρετικά σημαντική καταγγελία .

«Πολιτική εντολή άνωθεν. Κλείστε την υπόθεση Όλιβερ. Χαλάει τη σούπα. Εντολή κάτωθεν, δική μας. Δε θα αφήσουμε να κλείσει», έγραψε σε ανάρτηση στο facebooκ η Ν. Μπομπολάκη.

Μιλώντας στο Mega, εξήγησε τι εννοεί και προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις. «Τόσα χρόνια που ασχολούμαστε και ασχολούμαι με τα θέματα της προστασίας των ζώων, έχουμε δημιουργήσει καλές σχέσεις συνεργασίας με τις διάφορες κρατικές δομές, και τις Αρχές. Μέσα από ένα τέτοιο κανάλι έφτασε η πληροφορία, που έχω αναρτήσει ότι υπάρχει πολιτική κατεύθυνση να κλείσει το θέμα του Όλιβερ γιατί η Αράχωβα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της χώρας μας που παίζονται και διακινούνται εκατομμύρια», είπε.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει συμβεί ο θάνατος του Όλιβερ από άλλα ζώα, η μόνη κτηνιατρική γνωμάτευση είναι της κτηνίατρου που της πήγαν το ζώο και το είδε. Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν δαγκώματα στο ζώο και είναι καταλύτης αυτή η δήλωση. Αυτό το βιντεάκι με τον Όλιβερ και άλλα σκυλάκια, είναι ένα πολύ θαμπό μικρό βίντεο που δείχνει τον Όλιβερ και κάπου σε απόσταση 50-100 μέτρων είναι κάτι άλλα σκυλάκια. Δεν υπάρχει κανένας καυγάς», πρόσθεσε. 

«Από την αρχή έχουμε εστιάσει στο θέμα του βίντεο που υπάρχει και φαίνεται άνθρωπος μαζί με τον Όλιβερ όπου φαίνεται να κατευθύνεται προς συγκεκριμένη αποθήκη, που όλα τα Μέσα σήμερα αναφέρουν ότι εκεί μέσα έχει οστά και κρανία σκυλιών. Είναι το κλειδί της υπόθεσης», κατέληξε η Νατάσα Μπομπολάκη.

Σχετικά Άρθρα