Σοκ στη Βραζιλία: Κεραυνός σκότωσε 21χρονο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο (vid)

 Σοκ στη Βραζιλία: Κεραυνός σκότωσε 21χρονο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο (vid)

Στα 21 του χρόνια ο Κάιο Ενρίκε είδε το νήμα της ζωής του να κόβεται άδοξα την ώρα που συμμετείχε σε αγώνα ποδοσφαίρου με τον πλέον απροσδόκητο τρόπο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σάντο Αντόνιο ντα Πλατίνα χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουνιάο Τζαπιρένσε και παρά τη προσπάθεια των γιατρών δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ο αγώνας, που διεξάγονταν στο πλαίσιο του Κυπέλου ερασιτεχνών της Βραζιλίας βρίσκονταν στο δεύτερο ημίχρονο όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς, ωστόσο συνεχίστηκε κανονικά μέχρι τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο. Πέρα από τον Κάιο, άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν και διακωμίστηκαν στο κοντινό νοσοκομείο χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κάποα επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση τους…

«Είχαμε δυνατή βροχή, αλλά ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλή κατάσταση. Σκοτείνιασε πολύ για κάποια στιγμή, αλλά ο ουρανός είχε αρχίσει να καθαρίζει… Φαινόταν ότι θα περνούσε, όμως τότε χτύπησε ο κεραυνός και συνέβη το μοιραίο», δήλωσε ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Σάντο Αντόνιο Ντα Πλατίνα, Μάρκος Νοβέλι Φερέιρα και συνέχισε στη δραματική περιγραφή των γεγονότων: «Όταν έπεσε ο κεραυνός υπήρχαν αρκετοί παίκτες που διεκδικούσαν τη μπάλα, αλλά χτύπησε μόνο έναν. Όλοι έπεσαν, κάποιοι σηκώθηκαν κάποιοι άλλοι ξάπλωσαν. Τους περιποιηθήκαμε αμέσως, αλλά δυστυχώς αυτός που χτυπήθηκε από τον κεραυνό πέθανε».

Σχετικά Άρθρα