Ξάνθη: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που σκότωσε τη 19χρονη με το υπηρεσιακό – Νέες καταγγελίες

 Ξάνθη: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που σκότωσε τη 19χρονη με το υπηρεσιακό – Νέες καταγγελίες

Στον αρμόδιο εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη (13/12) ο 34χρονος αστυνομικός στην Ξάνθη, ο οποίος παρέσυρε μία 19χρονη με το υπηρεσιακό όχημά του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο 34χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπου αναμένεται να απολογηθεί αργότερα, σήμερα, τόσο για την εμπλοκή του στην υπόθεση όσο και για το γεγονός ότι δεν παρέμεινε στο σημείο, για να βοηθήσει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στη 19χρονη

Ο αστυνομικός στην Ξάνθη, παρόλο που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, απέκρυψε από τους υπόλοιπους συναδέλφους ότι παρέσυρε και σκότωσε τη 19χρονη. Μετά από δύο ημέρες, και μετά από πιεστικές ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο 34χρονος παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα η Ξάνθη είναι ανάσταση με το συμβάν, καθώς η 19χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή, ενώ στο φως έρχονται νέες καταγγελίες για τον αστυνομικό και για το πώς έδρασε λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.

Όπως αναφέρουν συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας, ο αστυνομικός παρέμεινε στο σημείο μετά το τροχαίο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά το έπαιζε αυτόπτης μάρτυρας για να μην συλληφθεί. Μετά από αντιφάσεις όμως, συνάδελφοί του κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με τον οδηγό που είχε χτυπήσει την κοπέλα. Πλέον τον λόγο στην υπόθεση παίρνει η δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα