Κομμωτής Βριλήσσια: Τα πάνω κάτω στην υπόθεση με εμπλοκή και της συζύγου- Ερώτηση φωτιά από τον δικηγόρο των θυμάτων

 Κομμωτής Βριλήσσια: Τα πάνω κάτω στην υπόθεση με εμπλοκή και της συζύγου- Ερώτηση φωτιά από τον δικηγόρο των θυμάτων

Η σύζυγος του κομμωτή ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία και κρυφές κάμερες τόσο στην επιχείρησή όσο και στο σπίτι είχε δηλώσει πως είχε δει έναν φίλο του κομμωτή να έρχεται κάτω από το σπίτι τους και εκείνος να του παραδίδει στικάκια τα οποία έλεγε πως περιέχουν μουσική. Τώρα όμως αλλάζουν άρδην τα δεδομένα καθώς ο δικηγόρος των θυμάτων του κομμωτή, Αλέξανδρος Δάσκας, άφησε αιχμές και για τη σύζυγο του κομμωτή.

«Δέκα χρόνια δεν ήξερε τον σύζυγό της; Να ζητήσει συγγνώμη από τις εργαζόμενες πρώτα στο κομμωτήριο όπου είναι συνέταιροι και μετά στους άλλους. Ο άνδρας της ασχολείται με την μουσική. Έτσι δεν έλεγε; Άκουσε κάτι από την μουσική του; Παρέδιδε τα στικάκια σε φίλο του ο κομμωτής και τον ήξερε και αυτή», ανέφερε ο κύριος Δάσκας στο MEGA.

  • Η αρρωστημένη δράση του κομμωτή αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος του κομμωτηρίου τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μπει στο σπίτι μου, τους έχω καλέσει στην βάφτιση της εγγονής μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση. Απλώς, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε.

Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Πολλές φορές και εγώ τον είχα ρωτήσει και άλλες κοπέλες: “Τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα;” και μας έλεγε πως γράφει στίχους», ανέφερε αρχικά.

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνο του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες.

  • Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά.

Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα: “Πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία”. Επειδή εγώ τον είδα κατάφατσα στο δικαστήριο, του κούνησα το κεφάλι και αυτός γύρισε και με κοίταξε. Ψυχρός, κατεβασμένο βέβαια το κεφάλι του περνώντας από μπροστά μας, αλλά εγώ του έδωσα να καταλάβει γι’ αυτό που μας έκανε. Είμαι σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί αυτός ο άνθρωπος», αποκάλυψε η υπάλληλος στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα