Μάνατζερ τράπερ: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ στις καταγγελίες του

 Μάνατζερ τράπερ: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ στις καταγγελίες του

Σε νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε η δικηγόρος μάνατζερ γνωστού τράπερ με δηλώσεις της στον Alpha. Όπως αναφέρει η κυρία Πούλιου, «τον χτυπούσαν αστυνομικοί με πολιτικά». Μάλιστα, ο ίδιος ο μάνατζερ του τράπερ, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε: «Μου έβαλαν κουκούλα, με πήγαν στη ΓΑΔΑ, με χτυπούσαν αλλά δεν ήμουν στα επεισόδια».

Ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί τον κρατούσαν για περισσότερες από 12 ώρες, καταγγέλλει βασανιστήρια και ξυλοδαρμό του ενώ ο αστυνομικός συνδικαλιστής, Σταύρος Μπαλάσκας, με δηλώσεις του στον Alpha λέει: «Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν τον μάνατζερ γνωστού τράπερ να μπαίνει και να βγαίνει από τη ΓΑΔΑ χαμογελαστός».

Σύμφωνα με τον Alpha, ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ εμφανίστηκε δύο φορές για κατάθεση στη ΓΑΔΑ, μία το μεσημέρι του Σαββάτου και μία την Κυριακή. Ο ίδιος όμως ο μάνατζερ του τράπερ υποστηρίζει: «Με άρπαξαν αστυνομικοί με πολιτικά».

Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του τράπερ: «Κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί όταν μου έβαλαν χειροπέδες». Μάλιστα, ο ίδιος προσθέτει: «Με άφησαν γυμνό και με χτυπούσαν, μου έδωσαν μια σταγόνα νερό να πιω».

Σύμφωνα με πληροφορίες το Εσωτερικών Υποθέσεων μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει λάβει καμία καταγγελία ενώ οι άνδρες της ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση ανέφεραν σε ανωτέρους τους ότι δεν ακούμπησαν κανέναν.

Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή με τα επεισόδια στου Ρέντη, όμως ο πατέρας του 18χρονου έχει υποστηρίξει με δηλώσεις του ότι μάνατζερ τράπερ «έδωσε» τον γιο του στις Αρχές.

Σχετικά Άρθρα