Η ΕΛΑΣ ψάχνει 120 άτομα που φαίνονται στο βίντεο ντοκουμέντο

 Η ΕΛΑΣ ψάχνει 120 άτομα που φαίνονται στο βίντεο ντοκουμέντο

Το βίντεο ντοκουμέντο από τις στιγμές που ακολούθησαν μετά τη ρίψη φωτοβολίδας εναντίον αστυνομικών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, μελετά η ΕΛΑΣ για να εντοπιστούν όλοι υπεύθυνοι της αιματηρής επίθεσης.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος οι Αρχές αναζητούν περισσότερα από 4-5 άτομα για την εγκληματική ενέργεια κατά του 31χρονου αστυνομικού, τα οποία φέρεται να είναι οι ενορχηστρωτές των βίαιων επεισοδίων.

«Αναζητούμε και τα 120 άτομα που διακρίνονται να τρέχουν στο βίντεο και συμμετείχαν σε αυτή τη δολοφονική επίθεση. Δεν θα μείνει τίποτα κρυφό», τόνισε ο κ. Κατσαφάδος.

Τι έρευνες οδηγούν και οι πληροφορίες που έχει δώσει ο 18χρονος κατηγορούμενος ο οποίος έχει ομολογήσει ότι εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα κατά των αστυνομικών.

Αυτή τη στιγμή στα εγκληματολογικά εργαστήρια υπάρχει το κινητό τηλέφωνο του 18χρονου. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, που χειρίζονται την υπόθεση με τα επεισόδια στου Ρέντη θα σαρώσουν όλες τις επαφές του 18χρονου αλλά και τα μηνύματα που έλαβε και έστειλε το μοιραίο βράδυ της περασμένης Πέμπτης αλλά και αυτά που ακολούθησαν πριν από τη σύλληψή του.

Σε αυτά τα μηνύματα οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν στοιχεία, που θεωρούν ότι θα τους οδηγήσουν και σε αλλα πρόσωπα, τα οποία πήραν μέρος στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Σχετικά Άρθρα