Άνιστον για Πέρι: “Ήταν χαρούμενος, υγιής – Ήταν ευτυχισμένος – Δεν πονούσε πια”

 Άνιστον για Πέρι: “Ήταν χαρούμενος, υγιής – Ήταν ευτυχισμένος – Δεν πονούσε πια”

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι εξακολουθεί να προκαλεί θλίψη και συγκίνηση, ιδιαίτερα στους ανθρώπους που τον γνώριζαν, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, με την οποία συνεργαζόταν για χρόνια στα θρυλικά «Φιλαράκια». Σχεδόν δύο μήνες μετά την τραγική απώλεια του Μάθιου Πέρι, η συμπρωταγωνίστρια του, Τζένιφερ Άνιστον, μίλησε στο περιοδικό «Variety» για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου.

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ξαναέβρισκε τη φόρμα του. Ήταν ευτυχισμένος, αυτό ξέρω μόνο. Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν πονούσε, δεν ζοριζόταν. Ήταν χαρούμενος», είπε συγκινημένη η Τζένιφερ Άνιστον για τον Μάθιου Πέρι.

Παράλληλα η ηθοποιός τόνισε ότι ο κόσμος ελπίζει να τον θυμάται «όπως θα ήθελε εκείνος», έναν άνθρωπο που έζησε καλά και βοήθησε και άλλους.

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν πραγματικά υγιής και προσπαθούσε να είναι υγιής. Προσπαθούσε τόσο σκληρά. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τζένιφερ Άνιστον.

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από την ζωή στις 28 Οκτωβρίου 2023 σε ηλικία 54 ετών, και η Αστυνομία τον βρήκε νεκρό μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Los Angeles.

Σχετικά Άρθρα