Super League: Τα ντέρμπι που θα γίνουν χωρίς κόσμο – Μεταφέρεται η ποινή του Ολυμπιακού – Ούτε στο Κύπελλο φίλαθλοι

 Super League: Τα ντέρμπι που θα γίνουν χωρίς κόσμο – Μεταφέρεται η ποινή του Ολυμπιακού – Ούτε στο Κύπελλο φίλαθλοι

Αλυσιδωτές συνέπειες προκαλούνται στο χώρο της Super League από την απόφαση να γίνονται χωρίς κόσμο οι αγώνες της Super League μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Σ αυτό το διάστημα είναι προγραμματισμένα πολλά ντέρμπι. Παράλληλα, στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ επρόκειτο να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής οι «ερυθρόλευκοι» από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, είναι προγραμματισμένα τα ντέρμπι του Κυπέλλου και κυρίως το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός…

Τα μεγάλα παιχνίδια της Super League 1 που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών:

17 αγωνιστική

  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ
  • Άρης – ΠΑΟΚ

18η αγωνιστική

  • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

19η αγωνιστική

  • Άρης – Ολυμπιακός

20ή αγωνιστική

  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

21η αγωνιστική

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

22η αγωνιστική

  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

23η αγωνιστική

  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκαθάρισε πως η τιμωρία του Ολυμπιακού μετατίθεται για μετά τις 12 Φεβρουαρίου 2024 – καταληκτική ημερομηνία της απόφασης της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας

Ούτε στο Κύπελλο

Διευκρίνιση για την παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε η κυβέρνηση, μετά την ανακοίνωση των μέτρων από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως και οι αγώνες για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, στους οποίους γηπεδούχοι είναι ομάδες της Super League, θα γίνουν χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες ως τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Μεταξύ των συγκεκριμένων αγώνων περιλαμβάννται και τα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Άρης.

Η διευκρίνιση αναφέρει: “Επισημαίνεται ότι το μέτρο της απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και της παρουσίας θεατών έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024, όπως προβλέπεται και στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ισχύει και στους αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και φιλικών αγώνων, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) περιόδου 2023-2024”.

Σχετικά Άρθρα