Θεσσαλονίκη: Κωφάλαλος ο εργάτης πού βρισκόταν στο σπίτι της 50χρονης όταν την κατασπάραξαν τα σκυλιά

 Θεσσαλονίκη: Κωφάλαλος ο εργάτης πού βρισκόταν στο σπίτι της 50χρονης όταν την κατασπάραξαν τα σκυλιά

Σε μια αποκάλυψη που δίνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην τραγωδία με θύμα την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη που δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από τρία σκυλιά προχώρησε ο κοινοτάρχης Νεοχωρούδας, της περιοχής στην οποία σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως είπε ο Χρήστος Σαραμούρτσης στον ΑΝΤ1 ο εργάτης που ήταν στο σπίτι της 50χρονης για να καθαρίσει τον κήπο της είναι κωφάλαλος και γι’ αυτό δεν αντιλήφθηκε άμεσα την επίθεση των σκυλιών στην άτυχη γυναίκα.

«Είναι κωφάλαλος, είχε και το αλυσοπρίονο και βρισκόταν στην άλλη άκρη του κήπου» είπε χαρακτηριστικά ο κοινοτάρχης Νεοχωρούδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που βγήκαν από οικόπεδο σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σπίτι της 50χρονης είπε οτι «έσκαψαν κάτω από την πρόχειρη περίφραξη» που είχε.

«Έχω ξαναέρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους όταν ήρθαμε με τεχνικό συνεργείο να πραγματοποιήσουμε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού. Γαύγιζαν και γρύλιζαν πάρα πολύ άγρια, σκέφτηκα όμως ότι μιας και λειτουργούν ως φύλακες, αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου για το θάνατο της, συνεχώς βοηθούσε τους πάντες εντός και εκτός του δήμου μας» πρόσθεσε ο κ. Σαραμούρτσης.

Σχετικά Άρθρα