Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε μετά από 11 μέρες η 34χρονη Χρυσάνθη

 Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε μετά από 11 μέρες η 34χρονη Χρυσάνθη

Εντοπίστηκε ξανά η 34χρονη Χρυσάνθη από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», σήμερα, Δευτέρα (11/12), ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε τη γυναίκα και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017». Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Δεκεμβρίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα την 1η Δεκεμβρίου που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κι έφυγε χωρίς καμία προειδοποίηση.

Για τη νεαρή γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα ο γιατρός που την παρακολουθεί να της έχει συστήσει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία και δεν λαμβάνει, έχει σημάνει συναγερμός μέσω του «Missing Alert» και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σχετικά Άρθρα