Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκαν στους αστυνομικούς των ΜΑΤ

 Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκαν στους αστυνομικούς των ΜΑΤ

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκαν κατά των αστυνομικών στου Ρέντη, που τραυματίστηκε σοβαρά ένας άντρας των ΜΑΤ φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Ο καθοδηγητής «είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του του προσώπου του και απευθυνόμενος στους οπαδούς που βρίσκονταν στις κερκίδες του «Μελίνα Μερκούρη» τους είπε, «Πάμε έξω, στους μπάτσους».

Το χρονικό πριν και μετά την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού περιέγραψε βήμα- βήμα ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού των ΜΑΤ.

«Πάρτη αυτή εδώ, βγάλε το καπάκι που έχει από πίσω, τράβα το σχοινί και στόχευσε στους μπάτσους», αυτές τις οδηγίες έδωσε ο καθοδηγητής των επεισοδίων στου Ρέντη στον 18χρονο καθ΄ομολογίαν δράστη του τραυματισμού τουν αστυνομικού των ΜΑΤ, όπως κατέθεσε στα στελέχη της ασφάλειας.

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης, που έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη, ανέφερε πως «αφού πλησιάσαμε τις αστυνομικές δυνάμεις θέλησα να ρίξω μια φωτοβολίδα στον αέρα, όταν όμως την εκτόξευσε εκείνη χτύπησε στο έδαφος και τραυμάτισε τον αστυνομικό. Στην συνέχεια επέστρεψε στο γήπεδο και ανέφερε στον αδερφό του και ένα φίλο του τι είχε συμβεί.

Σχετικά Άρθρα