Αντώνης Καρυώτης: Βεβήλωσαν το εικονοστάσι στη μνήμη του 36χρονου

 Αντώνης Καρυώτης: Βεβήλωσαν το εικονοστάσι στη μνήμη του 36χρονου

Άγνωστοι βεβήλωσαν και κατέστρεψαν το εικονοστάσι που έχει στηθεί στον Πειραιά εις μνήμην του Αντώνη Καρυώτη, με τους φίλους του αδικοχαμένου 36χρονου – που τον έσπρωξαν από το πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι στις 5 Σεπτεμβρίου – το έφτιαξαν και πάλι όπως ήταν.

Στις 3 Δεκεμβρίου, άγνωστοι μπήκαν μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου βρίσκεται το εικονοστάσι εις μνήμην του Αντώνη Καρυώτη και άρπαξαν τις εικόνες, τα κεριά, ακόμη και τα λουλούδια και τη φωτογραφία του 36χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο στην Πύλη Ε3, όταν τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

Οι φίλοι του Αντώνη Καρυώτη επανάφεραν το εικονοστάσι στην πρότερή του κατάσταση, ωστόσο προηγήθηκε καταγγελία στο Λιμεναρχείο του Πειραιά, καθώς πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για μια απλή κλοπή των αντικειμένων, αφού και αυτά δεν έχουν μεγάλη αξία.

Μάλιστα, οι φίλοι του Αντώνη Καρυώτη καταγγέλλουν μεταξύ άλλων ότι και η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο σημείο, δεν «κοιτάει» προς το σημείο που πρέπει, γιατί έτσι θα φαίνονταν ποιοι βεβήλωσαν το εικονοστάσι…

Σχετικά Άρθρα