Αράχωβα: Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τον εντοπισμό του βασανιστή του Όλιβερ – Τι αποκαλύπτει εκπρόσωπος φιλοζωικής ομάδας

 Αράχωβα: Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τον εντοπισμό του βασανιστή του Όλιβερ – Τι αποκαλύπτει εκπρόσωπος φιλοζωικής ομάδας

Ζήτημα χρόνου είναι, σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων, ο εντοπισμός του κακοποιητή του Όλιβερ. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Μάρθα Πουτλίδου αποκάλυψε πως «ο αδύναμος κρίκος έχει βρεθεί». «Έχουν μιλήσει οι άνθρωποι φυσικά. Υπάρχουν μαρτυρίες», τόνισε.

«Η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της και θεωρούμε ότι είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθεί αυτός ή αυτή» που κακοποίησε φριχτά το 8χρονο χάσκι στηνΑράχωβα.

«Κακοποιήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα» – Κατηγορηματική για τον βασανισμό του χάσκι η κτηνίατρος

Κατηγορηματική για την κακοποίηση του 8χρονου Όλιβερ από άνθρωπο είναι η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι, στην Αράχωβα.

«Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα» επισήμανε, τονίζοντας ότι τα σημάδια στη σορό του «δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά».

Η Κλεονίκη Τόλα διέψευσε τις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει γνωμάτευση που διαψεύδει τη δική της.

«Δεν έχει διαψευστεί από πουθενά το δικό μου πόρισμα. Το είδαν σε άλλη χρονική στιγμή και δεν υπάρχει καμία διάψευση» υπογράμμισε η κτηνίατρος και επισήμανε πως δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει το σκυλί.

«Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα