Θεοχαρόπουλος: “Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν αυλικοί των τραπεζών στον ΣΥΡΙΖΑ”

 Θεοχαρόπουλος: “Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν αυλικοί των τραπεζών στον ΣΥΡΙΖΑ”

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το μέτωπο μας είναι με την κυβέρνηση της ΝΔ, με την Δεξιά και με κανέναν άλλον».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται μια «φυγή προς τα εμπρός, να μην μιλάμε συνεχώς για τις αποχωρήσεις όπως και πάλι άκουσα σήμερα» τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην τοποθέτηση του και πρόσθεσε: «Γιατί αν και πάλι ανοίγει συζήτηση και κατηγορίες περί “αυλικών των τραπεζων” ανοίγει πάλι μια εσωστρεφής αντιπαράθεση.

«Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάτι, δεν υπήρχαν επί Τσίπρα και δεν υπήρχαν και μετά αυλικοί των τραπεζών μέσα στο κόμμα. Όπως δεν υπήρχε πέμπτη φάλαγγα δεν υπήρχαν και αυλικοί των τραπεζών», απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη για την αναφορά του σε «αυλικούς των servicers» με στόχο τα στελέχη της Νέας Αριστεράς.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «το μέτωπο μας είναι με την κυβέρνηση της ΝΔ, με την Δεξιά και με κανέναν άλλον». Σημείωσε μάλιστα πως «οι αποχωρήσεις ήταν λάθος.

«Δεν είναι δυνατόν να μην βάζουν τα θέματα ούτε στην Κ.Ε. ούτε στο Συνέδριο και να αποχωρούν. Στην προηγούμενη μάλιστα Κ.Ε. μια ομάδα στελεχών βάλαμε τα θέματα και ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σύνθεση και δέχθηκε τις προτάσεις μας. Έτσι γίνεται ο διάλογος εντός του κόμματος μας».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε και ο ίδιος με την σειρά του πως «τα πράγματα δεν είναι εύκολα», ζητώντας να υπάρξει «σοβαρότητα και πολιτικό σχέδιο».

Σχετικά Άρθρα