Στο Κόκκινο: Η… Φάρλι παρολίγο να απολύσει τη Λουπάκη – Τα fake news, η ανάρτηση και η… καταλυτική παρέμβαση

 Στο Κόκκινο: Η… Φάρλι παρολίγο να απολύσει τη Λουπάκη – Τα fake news, η ανάρτηση και η… καταλυτική παρέμβαση

Το πρωί της Πέμπτης κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του κ. Κασσελάκη να κάνει βόλτα με τη Φάρλι. Κάποια site έγραψαν ότι η βόλτα έγινε το πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου – ημέρα πυκνών εξελίξεων, καθώς στη Βουλή συζητούνταν το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ στους δρόμους οργανώνονταν διαδηλώσεις, αφού ήταν η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όμως η βόλτα είχε γίνει τουλάχιστον προ εικοσαήμερου και σε πολιτικό χρόνο ουδέτερο τρόπον τινά. Κάτι που προφανώς αφαιρεί από το γεγονός οποιαδήποτε περαιτέρω πολιτική ερμηνεία.

Η Ευγενία Λουπάκη, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Κόκκινο… έπεσε στην παγίδα και σχολίασε αρνητικά τη βόλτα. Όταν έγινε γνωστό ότι τελικά η επίμαχη φωτογραφία (κάτω) ήταν πριν από αρκετες ημέρες και όχι της Τετάρτης η κ. Λουπάκη απέσυρε την ανάρτηση, κάνοντας μια κανούρια:

Μολονότι η κ. Λουπάκη χαίρει αποδοχής στο κόμμα και στον ευρύτερο χώρο, γεγονός που αντανακλάται στην απόφαση του κ. Κασσελάκη να παρεμβαίνει εμβόλιμα στην εκπομπή της, εντούτοις η ανάρτηση και τα αρνητικά σχόλια είχαν ως αποτέλεσμα να εγερθεί θέμα απόλυσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποσοβήθηκε με προσωπική παρέμβαση του Διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

Σχετικά Άρθρα