Επεισόδια στου Ρέντη: Πάνω από 200 προσαγωγές – Η ΕΛΑΣ άφησε μόνο τα γυναικόπαιδα να φύγουν

 Επεισόδια στου Ρέντη: Πάνω από 200 προσαγωγές – Η ΕΛΑΣ άφησε μόνο τα γυναικόπαιδα να φύγουν

Εκατοντάδες άτομα παρέμειναν στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», κατ εντολή της Αστυνομίας, μετά τα επεισόδια από χούλιγκανς που σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία που βρέθηκε στο γήπεδο αποφάσισε να αφήσει να βγουν εκτός γηπέδου τα γυναικόπαιδα και κράτησε εντός τους άνδρες. Η κίνηση αυτή έρχεται προκειμένου η ΕΛΑΣ να εξακριβώσει ποιοι πιθανόν να έχουν εμπλοκή με τα επεισόδια που σημειώθηκαν.

redi-1

Στο ίδιο πλαίσιο, κατά πληροφορίες η Αστυνομία προχωρά σε προσαγωγές όσων υπάρχει υποψία πως είχαν συμμετοχή ενώ το ίδιο συμβαίνει και με όσους διαφωνούν και επιχειρούν να φύγουν από το σημείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για πάνω από 200 προσαγωγές.

redi-2

Σημειώνεται πως ο 30χρονος άνδρας των ΜΑΤ χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων από ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του μηρού του και αυτήν την στιγμή δίνει μάχη για την ζωή του ενώ στο νοσοκομείο έχει μεταβεί τόσο ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όσο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

redi-3

Σχετικά Άρθρα