Η Ελλάδα στο πρόγραμμα του SeaDream Yacht Club για το 2026

 Η Ελλάδα στο πρόγραμμα του SeaDream Yacht Club για το 2026

Το πρόγραμμά του 2026 για τη Μεσόγειο παρουσίασε το SeaDream Yacht Club, το οποίο περιλαμβάνει επτά νέα λιμάνια διέλευσης, μεταξύ των οποίων και τέσσερα ελληνικά. Από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο 2026, η εταιρία θα εκτελεί 27 δρομολόγια διάρκειας 7 έως 14 ημερών, καλύπτοντας 86 λιμάνια σε 14 χώρες.

Τα νέα λιμάνια διέλευσης περιλαμβάνουν το Primosten στην Κροατία, τα Κύθηρα, την Κύθνο, τα Σύβοτα και την Τήνο στην Ελλάδα. Το Σετούμπαλ στην Πορτογαλία και το Τσεσμέ στην Τουρκία.

Η συλλογή της Μεσογείου με τα, διάρκειας 14 διανυκτερεύσεων, Grand Mediterranean και Adriatic Explorer, περιλαμβάνει για πρώτη φορά την τάση του “slow travel”.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Andreas Brynestad δήλωσε: “Στη SeaDream, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους επισκέπτες μας μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Με τα ταξίδια μας στη Μεσόγειο το 2026 συνεχίζουμε να στηρίζουμε την επιλογή μας για πολυτελή ταξίδια στη θάλασσα, προσφέροντας πιο εξατομικευμένες και καθηλωτικές εμπειρίες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

Τα προσεκτικά επιμελημένα δρομολόγια μας και τα επιλεγμένα λιμάνια διέλευσης παρέχουν στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να βιώσουν την καλύτερη εκδοχή του “slow travel”.

Η διαφορά του yachting σας επιτρέπει να ανακαλύψετε καινούργιους ενδιαφέροντες προορισμούς με εκτεταμένες παραμονές και περισσότερη ελευθερία εξερεύνησης με τον δικό σας ρυθμό”.

Σχετικά Άρθρα