Από τον Όλιβερ στην Μπέλα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι αδέσποτο σκυλάκι

 Από τον Όλιβερ στην Μπέλα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι αδέσποτο σκυλάκι

Την ώρα που το φρικιαστικό περιστατικό στην Αράχωβα με θύμα το χάσκι Όλιβερ ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ μία ακόμα δολοφονία σκύλου έρχεται στο φως. Οι φιλόζωοι του Βόλου είναι σε κατάσταση σοκ από το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Πευκάκια, με τον θάνατο μίας αδέσποτης σκυλίτσας από σκάγια. Η σκυλίτσα βρήκε τραγικό θάνατο λίγες ημέρες πριν από τη μεταφορά της στην Αθήνα για να συναντήσει τη νέα της οικογένεια.

Την ώρα που όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην Αράχωβα και στην κακοποίηση που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του «Όλιβερ», του χάσκι που βρέθηκε άγρια κακοποιημένο και βασανισμένο, ένα επίσης φρικτό έγκλημα έρχεται να αναστατώσει την κοινωνία του Βόλου δυστυχώς.

Σύμφωνα με το Magnesianews, το βράδυ της Τρίτης φιλόζωη, η οποία φροντίζει αδέσποτα στα Πευκάκια μετέβη στο σημείο, προκειμένου να τα ταΐσει.

Ένας κτηνοτρόφος την ενημέρωσε πως ένα από σκυλάκια είναι πνιγμένο. Έσπευσε στο χωράφι που τριγυρνούν τα μικρά αδέσποτα και το θέαμα που αντίκρυσε ήταν φρικιαστικό. Η μικρή, μόλις ενός έτους Μπέλα ήταν δολοφονημένη και κείτονταν στο χωράφι. Το σώμα της σκυλίτσας ήταν γεμάτο σκάγια ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της, με την ίδια να πιστεύει ότι όποιος προχώρησε σε αυτή την εγκληματική ενέργεια έσυρε το ζώο μέχρι το χωράφι, όπου και το άφησε.

Η φιλόζωη πήρε αμέσως τον κτηνίατρό της, ο οποίος ενημέρωσε τον Κτηνιατρικό Σύλλογο που με τη σειρά του έκανε γνωστό πως επειδή πρόκειται για κακοποίηση θα πρέπει να ενημερωθεί η αστυνομία. Η ίδια ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, που έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε αυτοψία, ενώ υπάλληλοι του Δήμου πήραν το πτώμα του ζώου και το μετέφεραν στον κτηνίατρο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το σκυλάκι είχε δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σχετικά Άρθρα