Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του Ολιβερ: “Θα το πάω μέχρι τέλους – Η κοινωνία πρέπει να μιλήσει”

 Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του Ολιβερ: “Θα το πάω μέχρι τέλους – Η κοινωνία πρέπει να μιλήσει”

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις στις έρευνες της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα, του Όλιβερ. Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ δηλώνει ότι ο Όλιβερ μαρτύρησε, ήταν σε τραγική κατάσταση.

«Θα το πάω μέχρι τέλους, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας», δήλωσε ο Μιχάλης, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, μιλώντας στο Mega. «Δεν έφευγε μακριά, πήγαινε στα 100 με 200 μέτρα και τον έβλεπα», είπε ο ίδιος. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κατηγορούμενος. Αυτά που ακούγονται για κάμερες, παίκτες ριάλιτι δεν έχουν επιβεβαιωθεί».

«Η κοινωνία γνωρίζει, πρέπει να μιλήσει – όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει», τόνισε ο Μιχάλης για τον Όλιβερ. «Τον γνώριζαν όλοι, γνώριζαν όλοι την οικογένειά μου», πρόσθεσε. Σημείωσε ότι δεν είχε προστριβές με άλλους, «ήταν ένα ήσυχο σκυλί εδώ και 8 χρόνια, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν».

Θέμα χρόνου η σύλληψη του βασανιστή του χάσκι

Η αστυνομία πλέον κάνει νέες έρευνες στην περιοχή που ήταν ο Όλιβερ. Σημειώνεται ότι το σκυλί έδωσε μεγάλο αγώνα μετά την κακοποίηση που υπέστη προκειμένου να γυρίσει πίσω στο σπίτι του.

Οι αρχές έχουν εντοπίσει πού συνέβη η άγρια κακοποίηση του χάσκι που έχει προκαλέσει κοινωνική κατακραυγή, την ώρα που υπάρχουν καταγγελίες για συγκάλυψη και «ομερτά» από την τοπική κοινωνία.

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι το βάναυσο περιστατικό που οδήγησε και τον Όλιβερ στον θάνατο, έγινε πίσω από κεντρική ταβέρνα της περιοχής, με το που τελειώνει η Αράχωβα, στον δρόμο προς το Λιβάδι.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως είναι πλέον θέμα χρόνου για να συλληφθεί ο δράστης, ενώ και ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, παίρνουν ξεκάθαρα θέση υπέρ «κυρώσεων» στην Αράχωβα εάν δεν αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

#CancelArahova: Mποϊκοτάζ για τον βασανισμό του Όλιβερ – Καταγγέλλουν συγκάλυψη

Ξεκίνησε μέσω διαδικτύου μποϊκοτάζ στην Αράχωβα, που κρατάει «ομερτά» για το κτήνος, που βασάνισε και βίασε με αιχμηρό αντικείμενο το χάσκι Όλιβερ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, έχουν αρχίσει να γίνονται ακυρώσεις κρατήσεων.

Πλήθος είναι πλέον τα οργισμένα μηνύματα και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #cancelarahova, με τους χρήστες να καλούν τοπικές αρχές και κατοίκους να μιλήσουν:

Γεωργιάδης: Η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός σε υπόνοια συγκάλυψης

Καμπανάκι προς τους κατοίκους της Αράχωβας με φόντο το σοκαριστική υπόθεση της άγριας κακοποίησης και του βιασμού του χάσκι έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε το έγκλημα ως «σοκαριστικά απάνθρωπο» και κάλεσε την τοπική κοινωνία της Αράχωβας να βοηθήσει τις Αρχές για τη σύλληψη του δράστη, μέσω του Χ (πρώην Twitter),

Μάλιστα, ο ίδιος προειδοποίησε τους Αραχωβίτες ότι «εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχοβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός».

«Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική Κοινωνία της Αράχοβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού. Εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχοβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα