Γυναικοκτονία Σαλαμίνα: Η κυνική ομολογία του δολοφόνου – Τη σκότωσε και μετά πήγε για καφέ

 Γυναικοκτονία Σαλαμίνα: Η κυνική ομολογία του δολοφόνου – Τη σκότωσε και μετά πήγε για καφέ

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα». Αυτά φέρεται να ήταν τα λόγια του 71χρονου δολοφόνου της 43χρονης στους Αστυνομικούς. Η Γεωργία που είχε καταγγείλει 3 μέρες πριν τη δολοφονία της τον ξυλοδαρμό της από τον γυναικοκτόνο, έπεσε νεκρή με δύο σφαίρες χθες το πρωί στο πατρικό της στη Σαλαμίνα, όπου και κρυβόταν από τον ίδιο. Αν και ο δολοφόνος της στην αρχή αρνήθηκε πως είχε εμπλοκή στον θάνατό της, ωστόσο, «έσπασε» και ομολόγησε ενώπιον των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος, σύμφωνα με το Mega, ο δολοφόνος φέρεται να είπε πως είχε στήσει καρτέρι έξω από το πατρικό της, περίμενε να φύγει το παιδί της και τη συνέχεια την πυροβόλησε από την εξώπορτα. Σκηνή που παραπέμπει σε προμελέτη.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του 71χρονου, τον οποίο και θεωρούσαν ως βασικό ύποπτο, εξαιτίας και της μήνυσης που είχε υποβάλει η 43χρονη σε βάρος του στις 2/12, τρεις ημέρες πριν από τη δολοφονία της.

Αμέσως μετά τη δολοφονία της ο δράστης επισκέφτηκε καφετέρια στο Κερατσίνι, όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Λίγο αργότερα, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι τη εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. Σάγαπώ, έχω ακόμα μια σφαίρα…», φέρεται να του είπε.

  • Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, λίγες ώρες μετά στην ίδια περιοχή. Οι αρχές τον εντόπισαν από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου – με το οποίο πραγματοποίησε κλήση σε γνωστό του πρόσωπο – αλλά και από το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στο θύμα και στο οποίο βρέθηκε το όπλο.

Υπενθυμίζεται πως την εφαρμογή panic button (κουμπί πανικού), με την οποία ειδοποιείται η Αστυνομία σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, είχαν εγκαταστήσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης.

Και αυτό διότι μόλις την περασμένη Παρασκευή είχε καταγγείλει το σύντροφό της για ξυλοδαρμό. Η 43χρονη άκουσε τις συμβουλές των αστυνομικών και άλλαξε σπίτι για την ασφάλειά της, μετακομίζοντας στην οικία της μητέρας της. Ο δράστης, όμως, την εντόπισε εκεί και την αιφνιδίασε.

Πάντως από τις καταθέσεις γειτόνων της 43χρονης προκυπτει η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού, ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του δράστη κατά τη διάρκεια των 7 ετών που είχαν σχέση.

Σχετικά Άρθρα