Espresso: Η Χρηστίδου έκλεψε την καρδιά του Στάνκογλου – Η απάντηση του ηθοποιού

 Espresso: Η Χρηστίδου έκλεψε την καρδιά του Στάνκογλου – Η απάντηση του ηθοποιού

Όπως αποκακαλύπτει η Espresso η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως είναι η παρουσιάστρια που έχει κλέψει την καρδιά του Γιάννη Στάνκογλου. Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Στάνκογλου και η επί χρόνια σύντροφός του Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει εκείνη την περίοδο ο ίδιος ο ηθοποιός, ο χωρισμός τους δεν ήταν… φρέσκο νέο, αφού μετρούσε ήδη τότε 3,5 χρόνια.

Οσο για το φημολογούμενο νέο ειδύλλιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου; Αυτό πρέπει να είναι όντως… φρέσκο, αφού άρχισε πριν από μερικούς μήνες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως «φούντωσε» μέσα στο καλοκαίρι. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, ήταν παρούσα και στην πρεμιέρα του Γιάννη Στάνκογλου με την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στα τέλη Αυγούστου.

  • «Για να προλάβω τα τηλεφωνήματα, δεν είναι το πρόσωπο το οποίο φημολογείται. Φημολογείται ότι είναι ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Δεν είναι το πρόσωπο το συγκεκριμένο. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Εχει έκθεση» ξεκαθάρισε χθες στο «Happy Day» η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να «φωτογραφίζει» ακόμα περισσότερο το φημολογούμενο ζευγάρι.

«Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

  • Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε φέτος ποδαρικό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε μίλησε και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει γνωστή την είδηση του χωρισμού του, ενώ είχε καταφέρει μέχρι τότε να την κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα.

«Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως η άλλως. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά. Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς. Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν συμβεί κάτι καινούργιο στη ζωή μου, φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει…» είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός. ο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός πάντως απάντησε: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου».

Την απάντησή του μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μέσα από συνέντευξή του στην On Time. Ο ηθοποιός φέρεται να είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Σχετικά Άρθρα