Θεσσαλονίκη: Θύμα bullying η 34χρονη Χρυσάνθη – Εξαφανίστηκε από την Παρασκευή

 Θεσσαλονίκη: Θύμα bullying η 34χρονη Χρυσάνθη – Εξαφανίστηκε από την Παρασκευή

Μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να εντοπιστεί το γρηγορότερο δυνατό η 34χρονη Χρυσάνθη Μουχταροπούλου, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, όταν κι εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένεια της στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Για την εξαφάνιση της 34χρονης έχει εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα, η οποία πρόσφατα έπεσε θύμα bullying, αντιμετωπίζει ψυχολογικής φύσεως προβλήματα, είναι φοβισμένη και νευρική, για αυτό και χρειάζεται προσοχή κατά την προσέγγιση.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr φίλη της οικογένειας η 34χρονη έχει εντοπιστεί σε διάφορα σημεία του κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ κάμερα καταστήματος έχει καταγράψει κάποιες από τις κινήσεις της. «Το πιο σίγουρο είναι ότι η Χρυσάνθη χθες το βράδυ ήταν στην εκκλησία του Σωτήρος στην οδό Δελφών. Ο ιερέας του ναού που ήταν ενημερωμένος την αναγνώρισε και προσπάθησε να την πλησιάσει. Την ρώτησε αν χρειάζεται κάποια βοήθεια κι εκείνη τρόμαξε κι έφυγε προς την οδό Μπότσαρη. Από εκεί και μετά το μόνο που μάθαμε πάλι από πληροφορία είναι πως χθες τα ξημερώματα ήταν στην στάση του μετρό».

Την Χρυσάνθη όλες αυτές τις ημέρες αναζητούν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας η μητέρα, τα δυο της αδέλφια αλλά και φίλοι της οικογένειας. «Μέχρι αυτή την ώρα για το πού μπορεί να βρίσκεται σήμερα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Η νεότερη φωτογραφία που υπάρχει είναι από την Κυριακή το μεσημέρι, όπου η Χρυσάνθη βρέθηκε στην οδό Δελφών 60 που πέρασε μπροστά από ένα καφέ. Το κορίτσι έφυγε την Παρασκευή από το σπίτι της χωρίς κινητό τηλέφωνο και χρήματα. Έχει αφήσει όλα της τα πράγματα στο σπίτι. Ούτε μπουφάν δεν πήρε μαζί της, μόνο ένα σάλι μαύρο φοράει κι ένα αμάνικο. Την έχουν δει ακόμα και να ζητιανεύει για να φάει».

Όπως αναφέρει η φίλη της οικογένειας έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, καθώς από την μια ο κόσμος δεν γνωρίζει την εξαφάνιση της κι από την άλλη η αστυνομία αργεί να φτάσει στα σημεία που κάποιοι την εντοπίζουν. «Δυστυχώς ακόμα ο κόσμος δεν έχει ενημερωθεί για την εξαφάνιση της με αποτέλεσμα πολλοί να μην γνωρίζουν την υπόθεση. Από την άλλη ανύπαρκτη είναι η Αστυνομία. Τους καλεί κόσμος που την έχει δει και τους λένε τα σημεία κι εκείνοι δεν πάνε πουθενά. Μόνο χθες το βράδυ πήγαν μέχρι το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου υπήρξε μια πληροφορία».

hrisa

Η Χρυσάνθη Μουχταροπούλου έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο ενάμιση μήνα, καθώς τα τελευταία 15χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα. «Η Χρυσάνθη ζούσε στην Αθήνα εδώ και 15 χρόνια. Στην Αθήνα σπούδασε εκεί εργαζόταν. Η μητέρα της κατάλαβε πως κάτι της συμβαίνει όταν μίλησαν κάποια στιγμή στο τηλέφωνο. Έτσι η γυναίκα κατέβηκε στην Αθήνα και την πήρε. Το κορίτσι έχει επιστρέψει ένα μήνα στην Θεσσαλονίκη. Την παρακολουθούσε γιατρός ψυχικής υγείας και έπρεπε να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή που δεν παίρνει. Είναι φοβισμένη και νευρική, για αυτό και χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα την προσεγγίσει κάποιος. Καλό θα είναι αν κάποιον την αναγνωρίσει να μην της μιλήσει κι αμέσως να καλέσει σε βοήθεια» καταλήγει η οικογενειακή φίλη.

Σχετικά Άρθρα